HK.dk logo

Kom i gang med programmering - For begyndere

Onlinekurset kan tages, når det passer dig.

Vi omgiver os med enorme mængder af teknik i hverdagen. Uanset om det er smartphones, biler, medicinsk udstyr eller en opvaskemaskine, så er det som regel de samme simple programmerings-principper, der ligger bag.

Når du forstår de grundlæggende principper i programmering, bliver det også nemmere at gennemskue, hvordan den teknologi, vi omgiver os med, er skruet sammen.

Dette online-kursus er til dig, der aldrig har prøvet at programmere, men gerne vil lære grundprincipperne. Kurset starter helt fra bunden, og du lærer om variabler, funktioner og algoritmer.

I kurset anvendes et visuelt programmeringsværktøj - primært Blockly. Det betyder, at du kan koncentrere dig om at lære programmeringstankegangen uden at skulle tænke på at sætte specielle tegn de helt rigtige steder.

Kurset er også et godt startsted, hvis du senere vil have en mere formel IT-uddannelse. Rigtigt mange videregående IT-uddannelser har forskellige programmeringssprog på skemaet, hvilket afskrækker mange fra at gå i gang.

Dette kursus hjælper dig med at afmystificere og forstå de vigtigste grundprincipper i programmering. Dermed bliver det nemmere at komme i gang med egentlige programmeringssprog som Java, C#, Javascript eller Python.

Få mere info

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk