HK.dk logo

Microsoft Azure Integration and Security

Dette onlinekursus kan du tage, når det passer dig. 

På dette kursus lærer du at opsætte og administrere lidt mere avancerede Microsoft Azure cloud-løsninger.
Cloud-løsninger har været i stor vækst i flere år, fordi de øger fleksibiliteten og fx gør det muligt for virksomheder kortvarigt at hente ekstra serverkapacitet til fx webapplikationer uden, at udgifterne stiger i nært samme omfang som hvis du skulle implementere samme løsning i dit eget datacenter. Derudover har cloud-løsninger den fordel, at I kan flytte fokus væk fra grundlæggende drift og opgradering af servere og i stedet bruger kræfterne der, hvor I skaber konkret, lokal værdi.

Indhold

Dette videokursus gennemgår mange af emnerne, som en Microsoft Azure Administrator har behov for at vide noget om. Kurset er ikke direkte målrettet nogen Microsoft eksamen, men vil til en vis grad kunne anvendes som forberedelse til følgende Microsoft eksamen: Exam AZ-103: Microsoft Azure Administrator.
Kurset er opdelt i en række overordnede emner. De overordnede emner bliver præsenteret gennem en række moduler inden for hvert emne. Der vil være fra 3 til 5 moduler pr. emne.
Nogle af emnerne har et vist overlap med emner fra 70100-kurset, men på dette kursus gennemgår vi det lidt mere detaljeret.

Følgende emner bliver gennemgået:
1. Migrate Servers to Azure (4 moduler)
2. Implement and Manage Application Services (5 moduler)
3. Implement Advanced Virtual Networking (3 moduler)
4. Secure Identities (3 moduler)

Ved at følge dette kursus og ved at udføre de planlagte øvelser vil du være godt på vej til at kunne arbejde som Azure Administrator med de grundlæggende ting.

Få mere info

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk