HK.dk logo

Fransk 1 – Talk Now Begynder

Talk Now giver dig mulighed for at lære fransk i dit eget tempo, og på en måde, så du sikrer, at du husker det, du har lært.

Vi anvender etablerede, og dog simple metoder, som sikrer, at du hurtigt vil kunne genkende ord og sætninger og forstå betydninger, og du vil være i stand til at udtale dem, så du kan deltage i en samtale.

Talk Now dækker ni områder, så du får et bredt kendskab til sproget og ikke bliver begrænset til blot nogle få sætninger. Disse områder er: Første ord, Mad, Farver, Sætninger, Kroppen, Tal, Klokken, Shopping og Lande.

Der indgår et antal spil af forskellig sværhedsgrad, så du kan aktivere din læring på en sjov og underholdende måde. Når du har gennemført hver del af Talk Now, har du mulighed for to generelle tests, som giver dig mulighed for at se, præcis hvor meget du har lært.

Du behøver ikke have nogen forudgående erfaring med sproget for at begynde med Talk Now. Dette kurser er specifikt designet til at give dig de grundlæggende byggesten, du skal bruge til at bygge din viden på.

Du skal forvente at bruge 20-25 timer på kurset.

 
Tag kurset

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk