HK.dk logo

Spansk 2 – Talk more Begynder plus

Dette kursus er egnet til dig, når du er fortrolig med det basale i sproget, eksempelvis fordi du har gennemført Talk Now onlinekurset og gerne vil lære endnu mere. Så er Talk More den perfekte løsning, som fører dig til det næste niveau på en enkel og simpel måde.
 
Du vil se, at der er ti forskellige kategorier i kurset: Forretning, Alfabetet, Kom omkring, Nødsituationer, Ved hotellet, Goddag, Fritid, På Restauranten, i Telefonen og Shopping.

Talk More hjælper dig til at genkende ord og sætninger samt at samtale på en række forskellige måder, ligesom du øver den korrekte udtale af ordene, så du ikke blot kan forstå hvad der bliver sagt, men så du også kan gøre dig forståelig på spansk.


Når du har øvet dig inden for hver kategori i kurset, kan du drage nytte af at kunne optage det, du siger. Så kan du høre, om din udtale lyder perfekt i forhold til den indfødte speaker.

Talk More inkluderer også en mere traditionel quiz inden for hver kategori, så du kan teste, hvad du har lært. Du kan også printe de ord og sætninger, du øver dig i – sammen med oversættelsen af ordene.

Du skal forvente at bruge 20-25 timer på kurset. Tag kurset

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk