HK.dk logo

Spansk 4 – Talk Business Mellem plus

Talk Business er let at følge, og vil tage dig igennem de ord, sætninger og dialoger, du typisk har brug for på spansk i forretningsmæssige situationer. Du vil ikke komme til at stå i en situation, hvor du mangler ord.

Talk Business er opdelt i flere forskellige områder, så du kan bevare roen og tale med – uanset hvilken form for arbejde du står overfor, og uanset hvad der bliver diskuteret.

Områderne er: Ord, Forretningsrejse, Handel, Købe og Sælge, På telefonen, Forhandlinger, Forretningsmøder, Marketing, Annoncering og PR, IT, Internet, E-handel og kommunikation, Karriere, Bank, Finans, Værdipapirhandel og Økonomi.

Når du har gennemført hvert område, har du mulighed for at gennemføre en quiz, hvor du kan teste din egen læring. Så bliver du opmærksom på, hvad du allerede kan, og hvilke områder du kan have gavn af at øve mere.

Du skal forvente at bruge 20-25 timer på kurset.

Tag kurset

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk