HK.dk logo

Marketing, reklame

Sidder du i en marketingsafdeling, kan du bygge oven på din uddannelse med en akademi- eller diplomuddannelse

Akademiuddannelsen i kreativitet og design i medie- og kommunikationsbranchen
Uddannelsen giver dig kreative teknikker, som du kan anvende målrettet i dit arbejde med at udvikle løsninger inden for design og kommunikation. Du lærer at løse alle opgaver i den kreative proces, fra ide til produkt.

Du løser kommunikationsopgaver til både skærm og papir og tilegner dig terminologi og metoder til at argumentere for dine forslag. Uddannelsen henvender sig til dig, der arbejder med kreative processer og produkter i medie- og kommunikationsbranchen. Uddannelsen udstyrer dig med basale redskaber til at arbejde med visuel formidling på tværs af produkter og medier.

Du lærer fx at vælge typografi, farver, komposition, billeder, bevægelse og format til forskellige produkter. Og du lærer at se dine konkrete løsninger i lyset af begreber som funktion, æstetik, teknik og økonomi. Desuden kan du specialisere dig yderligere inden for områder som illustration, typografi, fotografi, motion graphic design, art direction, reklamestrategier og design til specifikke medier. Akademiuddannelsen i kreativitet og design i medie- og kommunikationsbranchen er en videregående voksenuddannelse inden for medier og kommunikation.

Uddannelsen består af tre obligatoriske moduler og et antal valgfrie moduler. Du afslutter akademiuddannelsen med et afgangsprojekt. Uddannelsen vægter samspillet mellem din erhvervserfaring og det teoretiske og metodiske stof, der inddrages i undervisningen. Uddannelsen består af obligatoriske og valgfrie fagmoduler samt et afgangsprojekt. Har du gennemført moduler svarende til 40 ETCS under det merkantile fagområde, giver det titlen merkonom.

Læs mere om uddannelsen her

Begynd eventuelt med modulet Den kreative proces


Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk