HK.dk logo

Økonomi, controller

Er du ansat i virksomhedens økonomiafdeling, kan du bygge oven på din uddannelse med en akademi- eller diplomuddannelse

Akademiuddannelsen i økonomi- og ressourcestyring
Uddannelsen giver dig redskaber til at være en af de centrale aktører, når virksomheden skal have overblik over økonomien, vurdere investeringers lønsomhed og udarbejde budgetter.

Du lærer fx at analysere rentabilitet og indtjeningsevne, og du kan foretage de økonomiske beregninger og analyser, der er forudsætningen for at afdække virksomhedens forretningsmuligheder, nu og i fremtiden.

Uddannelsen er især rettet mod dig, der har en relevant økonomisk baggrund og fx arbejder som controller, analytiker eller konsulent. Uddannelsen består af obligatoriske og valgfrie fagmoduler samt et afgangsprojekt. Har du gennemført moduler svarende til 40 ETCS under det merkantile fagområde, giver det titlen merkonom.

Læs mere om uddannelsen her

Begynd eventuelt med modulet Erhvervsøkonomi

https://www.ug.dk/uddannelser/videregaaendeuddannelservvu/merkantilvvu/akademiuddannelsen-i-skatter-og-afgifter/erhvervsoekonomi-akademiuddannelsen-i-oekonomi-og-ressourcestyring

Diplomuddannelse: HD 2. del, regnskab og økonomistyring
Uddannelsen kvalificerer dig til at kunne deltage i løsningen af komplicerede problemstillinger inden for en virksomheds økonomiske styring og eksterne rapportering.

Du får teoretisk og metodemæssig viden om relevante begreber og modeller og lærer at løse regnskabs- og økonomistyringsopgaver på et selvstændigt niveau. HD-specialiseringen henvender sig til medarbejdere i økonomifunktioner, der ønsker faglige forudsætninger for at kunne bestride ledende stillinger i handels-, industri- og servicevirksomheder.

Læs mere her


DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk