HK.dk logo

Oversættelse, sprog

Er sprog et vigtigt værktøj i dit arbejdsliv, kan du bygge oven på med en akademi- eller diplomuddannelse

Akademiuddannelse i kommunikation og formidling
Uddannelsen giver dig modeller og værktøjer til at arbejde med kommunikation og formidling på strategisk plan og i praksis. Du kan også beskæftige dig med metoder og strategi inden for fundraising.

Du lærer bl.a., hvordan man lægger en kommunikationsstrategi, der stemmer overens med virksomhedens overordnede strategier, og du får redskaber til at formidle et budskab målrettet. Uddannelsen henvender sig til dig, der gerne vil arbejde med kommunikation, formidling og fundraising, fx som kommunikationsmedarbejder, medierådgiver, webredaktør eller fundraiser.

Uddannelsen består af obligatoriske og valgfrie fagmoduler samt et afgangsprojekt. Har du gennemført moduler svarende til 40 ETCS under det merkantile fagområde, giver det titlen merkonom.

Læs mere om uddannelsen her

Begynd eventuelt uddannelse med modulet Kommunikation i praksis

 

Erhvervssproglig diplomuddannelse, ED 1. og 2. del
Erhvervssproglig diplomuddannelse kan tages inden for sprogene engelsk, spansk og tysk.

På uddannelsens 1. del får du en generel viden inden for dit valgte sprogområde vedrørende virksomhedskommunikation, kulturforhold og økonomi. Uddannelsen henvender sig til alle, der enten arbejder med eller ønsker at arbejde med sprog i erhvervslivet, fx som korrespondent eller eksportmedarbejder.

Uddannelsen sætter dig i stand til at varetage erhvervssproglige kommunikationsopgaver i internationale virksomheder og organisationer. Du kan vælge mellem sprogene: engelsk, spansk eller tysk. Du får dels et indgående kendskab til det valgte sprog, med særlig vægt på erhvervssprog, og dels kendskab til de samfundsmæssige og kulturelle forhold i sprogområdet.

Der er undervisning i følgende fag:
  • Virksomhedskommunikation 1 og 2
  • Samfund og kultur
  • Samfund og økonomi

Undervisningen foregår som fjernundervisning med fire samværsdage pr. semester og udbydes af Syddansk Universitet i Kolding.

Du kan læse mere om uddannelsen her (Linket er udløbet pr 29/10 2020)


Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk