HK.dk logo

Projektledelse, koordinator, leder

Er du den, der samler trådene i virksomhedens projekter, kan du bygge oven på med en akademi- eller diplomuddannelse

Akademiuddannelse i Ledelse

Uddannelsen giver dig redskaber til at udvikle dine egne lederkompetencer, men også til at arbejde med medarbejdernes kompetencer og potentialer, personlige som faglige. Du lærer fx at arbejde med udvikling og formidling af mål og strategier, og du får viden om emner som HR, personalejura, coaching, kreative teknikker og procesværktøjer.

Uddannelsen henvender sig til dig, der har interesse for virksomhedskultur og i, hvordan man som leder kan påvirke den i en positiv retning. Du kan fx være projektleder eller teamleder. Uddannelsen består af obligatoriske og valgfrie fagmoduler samt et afgangsprojekt.

Læs mere om uddannelsen her

Begynd eventuelt med modulet Ledelse i praksis

Diplomuddannelse

HD 2. del, organisation og ledelse

På uddannelsen beskæftiger du dig med beslutningsprocesser, strategisk planlægning samt samarbejde og kommunikation. Du vil på uddannelsen kunne tage udgangspunkt i tidligere job- og uddannelseserfaring til at afprøve nye metoder og værktøjer på konkrete organisatoriske og ledelsesmæssige problemstillinger.

Uddannelsen henvender sig til ledere, der har brug for at relatere ledelsespraksis til teori. Du vil i undervisningen få nye redskaber til din fremtidige beskæftigelse med fagområdet.

Læs mere her


Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk