Som medlem af HK Trafik & Jernbane kan du i år deltage i vores adventskalender

 

Som noget nyt har HK Trafik & Jernbane i år lavet en adventskalender hvor der er flotte gavekort på spil til henholdsvis Hotel Klinten i Rødvig eller Hotel Christiansminde i Svendborg.

Hvem kan deltage:

Der er to adventskonkurrencer. En for erhvervsaktive medlemmer i HK Trafik & Jernbane og en for medlemmer af Foreningen af Rådighedslønnere og Servicemedlemmer. Se regler for deltagelse nedenfor. 

Indsendelse af dit svar - erhvervsaktive medlemmer:
Som erhvervsaktivt medlem i HK Trafik & Jernbane skal du indsende dit svar til julekalender@hk.dk

(Husk at skrive navn, adresse, mailadresse, telefonnummer samt hvilken kreds du tilhører).

Vi skal modtage din mail med svar ske senest mandag kl. 24.00  (dagen efter pågældende adventssøndag). Lodtrækningen vil finde sted tirsdag formiddag. 

Indmeldelse af dit svar - medlem af Foreningen af Rådighedslønnere og Servicemedlemmer og Seniorklubben:

Som medlem af Foreningen af Rådighedslønnere og Servicemedlemmer og Seniorklubben skal du indsende  sit svar til advent@hktrafikogjernbane.dk

(Husk at skrive navn, adresse, mailadresse og telefonnummer).

Vi skal modtage din mail med svar ske senest mandag kl. 24.00  (dagen efter pågældende adventssøndag). Lodtrækningen vil finde sted tirsdag formiddag. 

Denne uges spørgsmål (4. søndag i advent):

Når integrationen mellem HK Trafik & Jernbane og HK finder sted den 1. juli 2021, vil du som medlem blive overflyttet til den lokale HK afdeling, hvor din arbejdsplads hører til. Bor du f.eks. i Næstved og arbejder i København, vil du pr. 1. juli 2021 høre til i HK Hovedstaden. Din lokale tillidsrepræsentant vil fortsat være tilknyttet din arbejdsplads, så på den måde vil du ikke opleve den store forskel.

Hvor mange tillidsrepræsentanter er der pt. i Jernbanekredsen?

A. 6

B. 8

C. 10

uges spørgsmål (3. søndag i advent):

Coronaen er ikke vores ven og er hovedårsagen til, at vores ferieboliger i udlandet har samlet støv her i 2020. Men vi er optimistiske og der er vacciner på vej, så forhåbentlig bliver 2021 et bedre rejseår end 2020.

Størstedelen af Jernbaneferies ferieboliger ligger i Afdeling 2. Hvilket betyder at man, udover sit medlemskab i HK Trafik & Jernbane, skal have minimum én forsikring hos TJM Forsikring, for at kunne leje ferieboligerne. Vi anbefaler en rejseforsikring hos TJM Forsikring, såfremt uheldet skulle være ude og man ikke kan komme på ferie.

Du læse mere om TJM Forsikrings fordele på deres hjemmeside www.tjm-forsikring.dk.

Hvor mange af de 8 ferieboliger i Jernbaneferie Afdeling 2 ligger i udlandet?

A: 3
B. 4
C: 5

2. uges spørgsmål (2. søndag i advent):

I 2000 fusionerede Jernbaneforeningen med HK og Brancheafdelingen Trafik & Jernbane blev etableret i HK med en plan for 10 år, hvorefter at der skulle ske fuld integration i HK.

I 2009 besluttede man imidlertid, at det gav god mening at fortsætte med Brancheafdelingen, så aftalen blev forlænget.

Sidste år besluttede Brancheafdelingens bestyrelse så enstemmigt, at en fuld integration var ved at give god mening for alle og arbejdet med dette blev derfor igangsat.

Den 30 juni 2021 nedlægges Brancheafdelingen og alle medlemmer vil derefter have tilknytning til en af de 7 regionale HK afdelinger.

Det har været et stort fokus for alle i arbejdet med integrationen, at ingen medlemmer kommer til at mærke nogle gener af denne integration og at alle tillidsvalgte fortsat kan få god faglig sparring fra Danmarks næststørste fagforening.

Spørgsmål.

Hvornår integrerer HK Trafik & Jernbane med HK?

A: I år 2000

B: I år 2019

C: I år 2021

1. uges spørgsmål (1. søndag i advent): 

Der er slutrengøring med i alle ferieboliger under HK Trafik & Jernbane samt Afdeling 2.

Så kan man rigtig nyde ferien uden at skulle tænke på, at gøre rent inden man rejser hjem.

Udenfor højsæsonen kan du f.eks. booke en uge i Skovbo eller Skagen for 1.900,- kr. eller Provence II for 2000,- kr. Men hvad koster en uge i Gedesby i februar måned:

A: 1.200kr
B: 1.500kr
C: 1.900kr

Næste adventsspørgsmål: 

Næste uges adventsspørgsmål vil blive offentliggjort her på siden.

Hvad kan du vinde?

I hver af de 4 adventstrækninger er der flotte gavekort på spil, bestående af én overnatning for 2 personer inkl. aftensmad og morgenmad på hhv. Hotel Klinten i Rødvig eller Hotel Christiansminde i Svendborg som bruges i hele 2021.

29. november:
2 personers weekendophold på Klinten – trækkes den 1. december 2020

6. december:
2 personers weekendophold på Christiansminde - trækkes den 8. december 2020

13. december:
2 personers weekendophold på Klinten - trækkes den 15. december 2020

20. december:
2 personers weekendophold på Christiansminde - trækkes den 22. december 2020

Vindere

Ugens vindere vil blive offentliggjort hver tirsdag formiddag i en nyhed på HK Trafik & Jernbanes hjemmeside samt på Facebook. Vindere vil også få direkte besked på mail.

Ekstratrækning den 22. december 2020

Efter sidste søndag i advent vil der blandt alle de indsendte svar, blive trukket lod om en uges ophold i en af HK Trafik & Jernbanes skønne ferieboliger, efter eget valg. Der vil være et gavekort på højkant til alle dem som har svaret blandt de erhvervsaktive medlemmer og et gavekort til medlemmer af Foreningen af Rådighedslønnere og Servicemedlemmer og Seniorklubben.
Der vil ligeledes blandt de erhvervsaktive medlemmer blive trukket lod om 6 weekendophold på Klinten for 2 personer. 

Når du deltager

Deltager du i adventskalenderen giver du os samtidig tilladelse til at offentliggøre dit navn på HK Trafik & Jernbanes hjemmeside, samt på vores Facebook side, hvis du skulle være så heldig at vinde.


Branchebestyrelsen og ansatte i HK Trafik & Jernbanes sekretariat kan ikke deltage i konkurrencen.

Gavekortene kan ikke ombyttes til kontanter og skal bruges i 2021.