Om prisen

Fortjener din arbejdsplads at blive kåret som Årets læreplads? Så er det nu, du skal til tasterne og indstille til prisen.

Du skal være elev indenfor specialet: Klinikassistent hos en virksomhed i Region Sjælland, for at indstillingen kan tages i betragtning

  • Der er åbent for indstillinger fra 27. februar og frem til 31. marts 2023.
  • Du indstiller din arbejdsplads ved at sende en mail til: Line.Kjaerulff@hk.dk
  • Indstillingen skal indeholde: Arbejdspladsens navn og adresse – Den elevansvarliges navn og titel – Begrundelse for, hvorfor netop din læreplads skal have prisen – Dit navn – Dit speciale –  Din e-mail – Dit telefonnummer.
  • Den, du angiver som elevansvarlig, får en mail om indstillingen og vil kunne se, hvad du skriver om arbejdspladsen. Du får også en kvittering på din indstilling.
  • Hvis juryen udpeger din læreplads som vinder, kontakter vi dig for at aftale, hvordan vi sammen kan overraske vinderen. Overraskelsen finder sted på arbejdspladsen.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til Line.Kjaerulff@hk.dk


Kolleger, der giver en high five


Bemærk

De oplysninger, vi registrerer om dig i forbindelse med indstillingen, vil kun blive behandlet internt i HK Privat Sjælland og af jurymedlemmerne i forbindelse med udvælgelsen af Årets læreplads. Vi sletter alle indsamlede data, når prisen er uddelt.

Læs mere om, hvordan HK behandler dine personoplysninger her på HK.DK