HK.dk logo

HK Handel Nordjylland

22. august 2018  |  Nordjylland  |  HK Handel

HK Handel er for medlemmer, der er ansat i detail- og engroshandel.

Du kan her se en præsentation af bestyrelsen i HK Handel Nordjylland.

Kate Ziegler

Kate Ziegler

Arbejdsplads: HK Nordjylland                         

Tillidshverv: Formand

Mail: 20kz@hk.dk                   

Tlf.: 23359961

Hvorfor er jeg gået ind i bestyrelsesarbejdet: Jeg kan gøre en forskel i forhold til at sikre bedre arbejdsforhold for medlemmerne. Både direkte i forhold til overenskomsterne og ved at påvirke politikere og andre til at sikre ordentlige forhold for medarbejderne.

Hvad ser jeg som de vigtigste faglige og politiske sager i år: Overenskomstforhandlingerne kommer til at fylde meget.  Det er vigtigt at HK Handels medlemmer holder sig opkvalificerede til de fremtidige job der kommer i branchen. Uddannelse bliver et nøgleord. På den politiske scene skal vi ha’ ændret virksomhedernes ublu udnyttelse af virksomhedspraktik og folk med løntilskud.

Bjarne Wammen

Bjarne Wammen

Arbejdsplads: Elgiganten Hjørring

Tillidshverv: TR, valgt i 2019, AMR i Elgiganten region 1 (Randers, Holstebro, Viborg, 2 x Ålborg og Hjørring) og med i Elgigantens HAMU samt bestyrelsesmedlem i HK Handel Nordjylland

Mail: bjarnewammen@gmail.com

Tlf.: 51747355

Hvorfor er jeg gået ind i bestyrelsesarbejdet: Gik ind i bestyrelsesarbejdet på opfordring

Hvad ser jeg som de vigtigste faglige og politiske sager i år: Ser OK 2020 som det vigtigste sammen med at forsøge at fastholde medlemstallet

Anita Gyldendahl Jensen

Anita Gyldendahl Jensen

Arbejdsplads:  Føtex i Nørresundby

Tillidshverv: TR og AMR og bestyrelsesmedlem i HK Handel Nordjylland

Mail:  famgyldendahl@email.dk

Telefon: 40 72 78 70

Hvorfor er jeg gået ind i bestyrelsesarbejdet: Jeg synes, det er spændende at have medindflydelse på, hvad der sker, og hvordan der arbejdes i ens fagforening.

Hvad ser jeg som de vigtigste faglige og politiske sager i år: Jeg ser OK 2020 som det vigtigste punkt i år og det organiserende i at få flere medlemmer.

Mona Ryddeskov

Mona Ryddeskov

Arbejdsplads: Fleksjobber i blomsterbutik, Le Fleur i Vestbjerg

Tillidshverv: Bestyrelsesmedlem i HK Handel Nordjylland

Mail: monaryddeskov@live.dk

Telefon: 21 48 86 91

Hvorfor er jeg gået ind i bestyrelsesarbejdet: Har et rødt hjerte og har tidligere været aktiv. Interesserer mig for dilemmaerne i at være fleksjobber.

Hvad ser jeg som de vigtigste faglige og politiske sager i år: OK 2020 – at udbrede budskabet om, hvorfor vi har overenskomster, og hvorfor det er vigtigt. Jeg vil skrive om emnet på de sociale medier.

Jon Harild

Jon Harild

Arbejdsplads: Bilka Skalborg

Tillidshverv: Medlem af bestyrelsen i HK Handel Nordjylland, næstformand i Landsklubben Salling Group, medlem af bestyrelsen i Salling Groups kompetencefond, tillidsrepræsentant for HK'erne i Bilka Skalborg, medlem af HK's lokalråd i Mariagerfjord, suppleant til LO's repræsentantskab i Mariagerfjord.

Mail: jon.harild@gmail.com

Telefon: 26788783

Hvorfor er jeg gået ind i bestyrelsesarbejdet: Jeg mener at kunne bidrage positivt på løn- og ansættelsesvilkår for mine kolleger på butiks- og kontor/lager-området.

Hvad ser jeg som de vigtigste faglige og politiske sager i år: Overenskomstforhandlingerne samt at øge muligheden for, at medlemmerne bliver opkvalificeret med videre- og/eller efteruddannelse. At løndannelsen for vores medlemmer følger kriterierne i overenskomsten. Stop for arbejdsgivernes udnyttelse af lovgivningen om praktikanter og folk i løntilskud.

Tina Falk Mathiesen

Tina Mathiesen

Arbejdsplads: Midsona Danmark

Tillidshverv: AMR og bestyrelsesmedlem i HK Handel Nordjylland

Mail: 44tim@hk.dk

Telefon: 51209530

Hvorfor er jeg gået ind i bestyrelsesarbejdet: Jeg er fra kontorfaget og arbejder for, at kontor og lager bliver lige så synlige i HK Handel som butiksfaget.

Hvad ser jeg som de vigtigste faglige og politiske sager i år: Arbejdsmiljøarbejdet skal styrkes med gode kurser, arrangementer og ikke mindst med gode netværk.

Mads Dam Sørensen

Mads Dam Sørensen

Arbejdsplads: XL Byg i Hjørring

Tillidshverv: Bestyrelsesmedlem i HK Handel Nordjylland

Hvorfor er jeg gået ind i bestyrelsesarbejdet: For at det ikke udelukkende var den "ældre" generation, der sad og bestemte. Og fordi jeg altid har haft fagforeningslivet tæt på, da både min far og stedmor var og er meget engageret i HK og 3F.

Hvad ser jeg som de vigtigste faglige og politiske sager i år:

Arbejdsmiljøet; samt eleverne, som også er en meget vigtig sag. Det er dem, der skal tage over for den større gruppe af ældre, som snart kan trække sig tilbage eller er stærkt nedslidte.

André Osnes

André Osnes

Genopstiller ikke til bestyrelsen på den kommende generalforsamling.

Peter Skriver Nielsen

Peter Skriver Nielsen

Genopstiller ikke til bestyrelsen på den kommende generalforsamling.

 


 

 

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk