HK.dk logo

-HK JobBørs skaffede mig arbejde

09. marts 2015  |  Nordjylland  | 

Christina Vester Christensen mistede jobbet, da firmaet OW Bunker kollapsede. Efter to måneder fik hun nyt arbejde gennem HK JobBørs.


Christina Vester Christensen

Christina Vester Christensen

30-årige Christina Vester Christensen, Vodskov, nåede at være uden arbejde et par måneder. Midt i januar fik hun et jobtilbud fra HK JobBørs. Fire dage efter var hun i arbejde.

Som ansat i bogholderiet hos OW Bunker gennem ti år kom fyresedlen som lyn fra en klar himmel, da firmaet gik konkurs i november sidste år.

-Ingen af os havde set det komme. De fleste medarbejdere havde vist set sig selv i virksomheden i mange år frem; det var jo ikke nogen dårlig arbejdsplads, fortæller Christina.

-Det var virkelig en mavepuster. Vi vidste kun, hvad vi hørte i medierne og anede ikke, hvordan vi skulle tackle situationen, siger hun.

Hun var derfor glad for, at HK Nordjylland tog sig af medarbejderne, og det var netop på et informationsmøde her, hun første gang hørte om HK JobBørs.

-Jeg har selvfølgelig brugt de gængse muligheder på nettet, som fx Jobnet og LinkedIn. Men jeg havde aldrig troet, at jeg skulle få arbejde gennem min fagforening. Det er helt fantastisk. HK JobBørs er et super-godt initiativ, siger Christina Vester Christensen.

Hun er glad for sit nye job som bogholder i en lokal virksomhed, der laver service og reparationer på skibskedler.

-Tidligere var mit job meget specialiseret, men nu arbejder jeg med hele bogholderiet, hjælper med at udregne tilbud, lave ordrer og udføre forskellige ad hoc-opgaver. Det er både udfordrende og spændende, fortæller Christina.

Fart på HK JobBørs

Medarbejdere i HK JobBørs Nordjylland Karin Kragh og Lars Nonboe

Karin Uhrenholdt Kragh og Lars Nonboe er medarbejdere i HK JobBørs Nordjylland.

HK JobBørs Nordjylland er kommet flyvende fra start. Siden starten i januar har HK JobBørs således formidlet job til en halv snes nordjyske HK-medlemmer.

I takt med at nordjyske virksomheder får øje på muligheden for at rekruttere medarbejdere til ledige HK-stillinger hurtigt – og ikke mindst gratis – stiger antallet af henvendelser.

-Virksomhederne skal vide, at vi findes, så de er klar over muligheden næste gang, de skal ansatte medarbejdere, siger Lars Nonboe, der sammen med kollegaen Karin Uhrenholdt Kragh er jobformidlere i HK JobBørs Nordjylland.

De to er da også i fuld gang med at kontakte og besøge virksomheder rundt i hele den nordjyske landsdel for at fortælle, hvad HK JobBørs kan.

-I HK er vi jo eksperter på vores fagområder, vi kender HK’erne og ved, hvad de kan. Derfor kan vi også rådgive virksomhederne og give sparring om de kvalifikationer og kompetencer, der er brug for. På den måde kan vi finde de helt rigtige kandidater til en ledig stilling, siger Lars Nonboe.

Læg cv’et i HK JobBørs
Når en virksomhed beder HK JobBørs om hjælp til at rekruttere medarbejdere, søger JobBørsens medarbejdere efter kandidater i HK’s ’JobPortalen’, der er landets største jobdatabase.

Flere end 2.000 nordjyske HK-medlemmer har allerede oprettet cv og jobønsker i databasen, der er for både ledige og ansatte på udkig efter et nye job. Databasen kan også bruges til selv at søge blandt ledige stillinger, og du kan oprette en jobagent, så du automatisk får besked, når der viser sig et job, du synes er interessant for dig.

Er du ledig, får du automatisk overført og opdateret dit cv direkte fra jobnet.dk. Desuden kan du overføre dit cv fra LinkedIn.

Virksomhederne har ikke selv adgang til dit cv. Det har kun HK-medarbejderne, og de giver ikke oplysninger videre til virksomhederne. Det er altid dig selv, der som kandidat til en ledig stilling, tager kontakten med virksomheden.

 

Læs mere om HK JobBørs

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk