HK.dk logo

Iben og Michael fandt hinanden i HK JobBørs

05. maj 2015  |  Nordjylland  | 

Iben Jensen manglede job - Michael Nielsen manglede en kontormedarbejder... JobBørsen førte dem sammen

40-årige Iben Jensen havde sagt sit job op. Arbejdspladsen fungerede slet ikke for hende, og nu stod hun for at skulle finde en ny...

Hun nåede imidlertid ikke at melde sig ledig, før hun fik en besked fra HK JobBørs Nordjylland: Kontakt firmaet Aalborg Kloak & Beton, der manglede en kontormedarbejder med netop dine kvalifikationer.

Iben Jensen havde allerede oprettet sit cv hos HK JobBørs, og det var dét, der gjorde det muligt for jobformidlerne i HK at matche hende og firmaet.

Hun synes, at det var en fordel, at HK på forhånd havde sikret, at hendes jobprofil passede til de ønsker, firmaet havde til sin nye kontormedarbejder:

-Jeg skal jo lave lidt af hvert her; sagsstyring, bogføring og regnskab, ordne betalinger, passe telefonen, søge gravetilladelser ved kommunen og den slags, fortæller hun.

Chefen: -Det var effektivt
For firmaet startede det hele med et opslag på Facebook. Michael Nielsen prøvede ad den vej at finde en ny medarbejder på kontoret i sin virksomhed, Aalborg Kloak & Beton.

En medarbejder hos HK Nordjylland så imidlertid stillingsopslaget og HK JobBørs Nordjylland kontaktede straks virksomheden.

-Jeg gjorde klart, at jeg ikke gad blive rendt ned af masser af ansøgere. De skulle håndplukke nogle få gode folk til mig, understreger Michael Nielsen.

-Det var effektivt. Jeg sparede både tid og penge i forhold til at skulle annoncere i avisen. Og nu ved jeg, HK kan hjælpe.

 

Læs hele historien i HK Bladet Nordjylland 3 / 2015 (Linket er udløbet pr 30/10 2020) 

 

 

HK JobBørs

Hvis du søger nyt job, kan du lægge dit CV ind på HKs jobportal (kræver hk login), så holder vi øje med jobmulighederne og foreslår dig som kandidat, når en arbejdsgiver henvender sig til os med et job, der passer til dine ønsker og kvalifikationer.

Er du ledig, så er du automatisk med, når du opretter dit CV på Jobnet.

 

 

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk