HK.dk logo

272 nordjyder vil være landets bedste kollega

05. oktober 2015  |  Nordjylland  | 

Kåringen af Danmarks Bedste Kollega finder sted i november i København


272 nordjyder konkurrerer med godt 2.000 kolleger fra det øvrige land om at blive kåret som Danmarks bedste Kollega.

Ansatte fra hele landet har indtil 4. oktober kunne nominere en kollega til kåringen, der finder sted 17. november i København og er et led i HK’s kampagne God Kollegakarma.

Én af de nordjyder, der konkurrerer om den ærefulde titel er HK’er Lone Christensen fra Ydelseskontoret hos Hjørring Kommune.

Hun er nomineret af sin kollega HK’er Anita Jul:

- Lone yder en kæmpe indsats for fællesskabet på vores arbejdsplads. Hun er meget engageret, ikke blot i det faglige, men er også rigtig god til at spørge ind til hvordan vi har det – og hvordan familien har det, fortæller hun.

 

Lone Christensen og Anita Jul, Ydelseskontoret Hjørring Kommune

Lone Christensen (tv) fra Hjørring er nomineret som Danmarks Bedste Kollega af sin kollega Anita Jul, der for sin nominering vandt bagerbrød for 500 kroner til kollegerne på kontoret.

Stolt over nominering
For Lone Christensen, der også er kollegernes tillidsrepræsentant, er det en ære at blive nomineret.

- Jeg blev både flov og beæret over at blive nomineret. At være en god kollega er ikke noget, jeg sådan går og er bevidst om; det er bare naturligt for mig, at vi skal tage hånd om hinanden. Faktisk synes jeg, at vi er rigtig gode til at ”læse” hinanden på kontoret, se hvordan vi har det og tage hensyn. Vi har et godt kollegaskab og har også tit arrangementer sammen efter arbejdstid, siger hun.

For dem begge er det vigtigt at have gode kolleger på arbejdspladsen.

- Vi er sammen rigtig mange timer hver dag. Gode hjælpsomme, åbne og ærlige kolleger er det, der gør det rart og sjovt at gå på arbejde. Ved at nominere Lone vil jeg gerne vise, at jeg sætter pris på en god kollega, siger Anita Jul, der for sin nominering blev udtrukket som vinder af bagerbrød for 500 kroner til kollegerne på kontoret.

Hvem der ender med at bære titlen ’Danmarks Bedste Kollega’ udvælges blandt de nominerede af en jury med repræsentanter for HK, Kommunernes Landsforening og Dansk Erhverv. Ved kåringen 17. november i Cirkusbygningen i København modtager vinderen ud over titlen 25.000 kroner til et arrangement for sine kolleger.

 

Fik du læst...

Anja og Chilie er hinandens bedste kolleger

Med en gensidig nominering deltager nordjyderne Anja Filtenborg Pedersen og Anne-Chilie Strellner i kampen om at blive Danmarks Bedste Kollega.

 

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk