HK.dk logo

Ordblind og håndholdt teknologi

19. januar 2016  |  Nordjylland

Er du – eller har du en kollega, der er ordblind? Så deltag i fyraftens-arrangementet om, hvordan ny it-teknologi kan hjælpe.

Med større og større krav om skriftlige tilbagemeldinger i alle jobfunktioner kommer der også ekstra fokus på vores læse- og skrivekompetencer. Det bliver synligt, at mange medarbejdere ikke har tilstrækkelige læse- og skriveevner, bl.a. fordi de er ordblinde.

Der er imidlertid hjælp at hente i ny it-teknolog, og det er emnet for et fyraftensmøde hos LO Aalborg mandag 1. februar.

Christian Bock er selv ordblind og beskriver på mødet sin skolegang som ordblind som præget af mange problemer. Han arbejdede tidligere som langturschauffør og driver i dag egen virksomhed, hvor han rådgiver ordblinde om de nyeste it-hjælpemidler til at afhjælpe ordblindhed.

Hver dag bruger han selv de sidste nye hjælpemidler, som er absolut nødvendig for ham, for at hans hverdag kan fungere.

Christian Bock fortæller om sine erfaringer med ordblindhed og demonstrerer, hvordan han med it-hjælpemidler og håndholdt teknologi får støtte til at klare hverdagens udfordringer og sit job som selvstændig konsulent.

Er du interesseret i at høre om ordblindes muligheder med it-hjælpemidler og håndholdt teknologi, inviteres du til et interessant og spændende foredrag for medlemmer med ledsager: 

Mandag 1. februar 2016
kl. 16 - 18
LO Aalborg, Hadsundvej 184, Aalborg
 

Tilmeld dig senest 29. januar 

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk