HK.dk logo

Rikke sparer penge med HK

28. september 2015  |  Nordjylland  | 

MEDLEMSFORDELE: Med kontante medlemsfordele tjente Rikke Schouboe Larsen det seneste år tæt på halvdelen af sit HK-kontingent hjem igen.

- Jeg handler ikke, før jeg har tjekket, hvor jeg kan få rabat med Forbrugsforeningen, siger Rikke Schouboe Larsen.

Omkring 2.000 kroner har Rikke Schouboe Larsen fra Støvring sparet ved det seneste år at benytte sig af rabatter, som HK-medlemskabet giver hende adgang til.

Dermed har hun tjent tæt på halvdelen af sit fagforeningskontingent hjem igen.

Rabatterne har hun opsparet i Forbrugsforeningen, der giver bonus ved handel i bestemte butikker over hele landet og på nettet. Alle HK-medlemmer kan melde sig ind i, og Rikke hørte om foreningen fra en kollega.

- Jeg var lidt skeptisk i starten og tænkte, om det virkelig kunne svare sig at betale kontingent til Forbrugsforeningen. Men jeg har set i praksis, at det kan det altså godt. Jeg kunne have tjent endnu mere, men jeg skulle lige lære mulighederne rigtig at kende.

- I dag handler jeg ikke, før jeg har tjekket, hvor jeg kan få rabat med Forbrugsforeningen, fortæller Rikke Schouboe Larsen, der nu har været medlem i et år.

Hun har downloadet Forbrugsforeningens app på sin telefon, og her kan hun på et kort se hvilke butikker, der samarbejder med foreningen, ligesom hun kan søge efter konkrete varer og tilbud og hente en kørselsvejledning.

- Jeg bruger app’en hele tiden og er meget opmærksom på hvilke butikker, der er med. Det er fx rigtig mange forretninger i Aalborg og Nordjylland, og jeg kan se, at der kommer nye til. De butikker, hvor min teenage-datter køber tøj er også med, og det sparer jo mange penge, fortæller hun.

- Vi har to biler i familien og tanker primært, hvor vi optjener bonus med Forbrugsforeningen. Selvom rabatten her kun er på 1,8 procent, bliver det altså til penge i løbet af et år.

Også rabatter på restauranter, slagtervarer, fitness og ferierejser, benytter Rikke Schouboe Larsen sig af.

- Forbrugsforeningen er en rigtig fin HK-medlemsfordel. Hvis man vil, kan man spare mange penge, siger hun.

HK’ere sparede 50 millioner kroner
Sidste år brugte flere end 40.000 HK-medlemmer deres kort til Forbrugsforeningen og tjente næsten 50 millioner kroner i bonus. Tilsammen tjente Forbrugsforeningens medlemmer sidste år 194 millioner kroner.

Det koster 132 kroner om året at være medlem af Forbrugsforeningen, der giver adgang til rabatter i flere end 4.500 butikker over hele landet og på nettet.

Med betalingskort fra Forbrugsforeningen optjener du bonus, når du handler i de forretninger, som foreningen samarbejder med. Din bonus bliver sat ind på dit betalingskort hvert år i december.

Læs mere om Forbrugsforeningen 

 

HK-medlemmer har fordele

Som medlem af HK har du adgang til en lang række rabatter, tilbud og kontante fordele:

 

BILLIG FORSIKRING HK-medlemmer sparer i snit 3.000 kroner om året på forsikring.
Tag et forsikringstjek

 

GODE TILBUD OG RABATTER på oplevelser, kultur, rejser og weekendophold. Læs mere

 

FORBRUGSFORENINGEN giver dig mulighed for at gøre en god handel. Læs mere

HK-medlemmer Medlemsfordele Forbrugsforening

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk