HK.dk logo

Spring - hvis du tør

22. december 2015  |  Nordjylland

Hvor sikker skal man være på økonomi og antallet af kunder, inden man springer ud i et liv som freelancer? Svaret får du på HK’s nye kursus ’Fra ledig til selvstændig’.

En fast indtægt, pension, frihed og ferie ud over de fem lovsikrede ferieuger eller løn under barsel og sygdom. Den slags er rart at have. Og man får det med et fast arbejde og en overenskomst.

Men hvad nu, hvis man drømmer om at være herre i eget hus. At bestemme selv over de opgaver, man løser. Skal man så sige farvel til alle goderne og springe ud i et liv som selvstændig?

Som hjælp til at afklare de mange spørgsmål lancerer HK nu kurset ’Fra ledig til selvstændig’. Kurset – der holdes hos HK Østjylland i Aarhus – er primært for ledige, men alle andre HK-medlemmer fra hele landet kan også få lov til at være med.

- Vi vil skabe et forum, hvor deltagerne kan være nysgerrige på muligheder i det at være freelancer. Og så vil vi sikre, at deltagerne får de rigtige forudsætninger til at træffe deres beslutning, siger Stine Skogberg, der er faglig konsulent hos HK Østjylland.

Erfaren underviser
HK har fået Hanne Wick til at stå for undervisningen. Hun er forfatter til Iværksætterhåndbogen. Den udkom i 2014 og har siden fået stor ros og anerkendelse. Blandt andet fik den fem stjerner i Børsen. Hanne Wick beskriver selv bogen som en hands-on og praktisk gennemgang af hele processen omkring start af egen virksomhed. Og det er præcis det, HK vil formidle videre til medlemmerne.

På kurset skal deltagerne blandt andet arbejde med, hvad det er, der driver dem til at drømme om et liv som freelancer. De skal finde den største udfordring ved projektet, arbejde med deres forretningsidé, budgetter og finansiering.

Kurset bliver holdt fem gange, så har du ikke mulighed for at deltage første gang den 19. januar, er muligheden der igen i både februar, marts, april og maj.
Du kan tilmelde dig på mitHK, hvor du også kan finde datoer for, hvornår kurset holdes.

 

 

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk