HK.dk logo

Sundhedsuge 2015

16. juni 2015  |  Nordjylland  | 

Motionsløb og foredrag om trivsel og arbejdsglæde er på programmet for årets sundhedsuge i HK Nordjylland.


Det er efterhånden en fast årlig tradition, at HK Nordjylland i september sætter fokus på motion og sundhed. 2015 – der er internt arbejdsmiljøår i HK – er da heller ingen undtagelse.

Fagforeningens sundhedsuge finder i år sted i Aalborg fra den 7. til 11. september og byder blandt andet på motionsløb og foredrag om trivsel, arbejdsglæde og stress med blandt andre coach og ekspert i sund livsstil Chris MacDonald og tv-lægen Peter Qvortrup Geisling.

Foredragene vil blive opreklameret på HK Nordjyllands hjemmeside, i HK Bladet Nordjylland og nyhedsbrevene, og tilmeldingen åbner 10. august.

 

HK-løb for tiende gang

HK-løbet

Det er i år tiende gang, HK Nordjylland gennemfører sit årlige motionsløb, HK-løbet. Det sker onsdag 9. september med start og slut ved HK-huset i Aalborg.

Tilmeldingen til løbet er allerede åben og det er muligt at tilmelde sig 5 og 10 km-ruter.

Inden voksenløbet gennemføres i år igen et 2 km-løb for børn under ti år, og når det bliver de voksnes tur til at løbe, er der børnepasning med mad, aktiviteter og film.

På mange nordjyske HK-arbejdspladser har der udviklet sig en tradition med tilmelding af firmahold til løbet, og der bliver også i år rig lejlighed til efter løbet at pleje det kollegiale med fælles spisning af forudbestilte sandwiches.

Se mere om HK-løbet (Linket er udløbet pr 30/10 2020) 

 

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk