HK.dk logo

Farvel til Marianne

26. november 2015  |  Nordjylland  | 

Kolleger og samarbejdspartnere tog afsked med mangeårige tillidsrepræsentant Marianne Jørgensen, der går på pension.

- Tak for indsatsen. Jesper Øgaard Andreasen har overtaget hvervet som fællestillidsrepræsentant efter Marianne Jørgensen, der nu går på pension. Ved en reception sagde han sammen med kolleger og samarbejdspartnere tak for indsatsen.

 

Det var næsten en epoke, der sluttede, da kolleger og samarbejdspartnere på Frederikshavn Rådhus 25. november tog afsked med Marianne Jørgensen ved en reception.

I 27 år har hun været tillidsrepræsentant for HK’erne på Frederikshavn Bibliotek og desuden i en årrække fællestillidsrepræsentant for alle kommunens HK’ere.

Mange benyttede receptionen til at sige Marianne Jørgensen tak for det store arbejde, hun har ydet som kollegernes repræsentant og som med- og modspiller i samarbejdsudvalg; blandt dem områdeleder for bibliotek og borgerservice Sofie Synnestvedt Olsen:

- Du har været en god repræsentant for dine kolleger og har afstukket kursen i samarbejdsudvalgene, sagde hun i en tale til Marianne Jørgensen.

- Hvervet som tillidsrepræsentant har fyldt rigtig meget i dit arbejdsliv, og selvom der kunne være forskellige holdninger, har vi har løst både svære og følsomme situationer sammen. Dine kollegers ve og vel betyder meget for dig. Du har altid gjort opmærksom på, at arbejdet på biblioteket er både tungt og slidsomt og at det gælder om at passe på skuldre og ryg. Tilmed har du en stor og dyb faglighed i dit arbejde på biblioteket, hvilket også dine mange kurser vidner om.

- Nu har du sat en ny kurs i dit liv, og jeg håber, at du må nyde frugterne af dit arbejde, sagde Sofie Synnestvedt Olsen.

Også formand for HK Kommunal Nordjylland Brian Andersen takkede Marianne Jørgensen for det store arbejde i kollegernes tjeneste:

- Du har altid holdt HK-fanen højt og i mange år brændt for dit arbejde og fagområde, sagde han i en tale.

- Du har forstået at skabe resultater gennem forhandling og samarbejde. Det gælder, når det har handlet om at overbevise ledelsen på rådhuset. Men også på landsplan har du gjort en stor indsats – ikke mindst for biblioteksområdet.

- Vi vil gerne sige dig tak for din store indsats og omsorg for kollegerne, sagde Brian Andersen.

På en generalforsamling 17. november overlod Marianne Jørgensen posten som HK-fællestillidsrepræsentant til Jesper Øgaard Andreasen.

 

 

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk