HK.dk logo

Tak for overvældende tilslutning

09. marts 2015  |  Nordjylland

Med flere end 600 deltagere var årets generalforsamling en bragende succes, skriver formanden for HK Kommunal Nordjylland i denne kommentar.

Brian Andersen, formand for HK/Kommunal Nordjylland

Brian Andersen

Af Brian Andersen
Formand for HK Kommunal Nordjylland

 

KOMMENTAR - Årets generalforsamling i HK Kommunal Nordjylland blev en bragende succes med hele 611 deltagere. Det er næsten ikke til at få armene ned igen. Ikke blot sætter det stemningen i vejret, når så mange deltager; det vidner jo også om stor interesse for fagforeningen. Tusind tak for det!

På generalforsamlingen gennemgik vi bl.a. indholdet i den nye overenskomst, og vi lagde nogle linier for det, vi skal arbejde med i den kommende tid. Ikke mindst handler det om at sikre bedre arbejdsmiljø, mere uddannelse og kompetenceudvikling - og så det politiske arbejde for at sikre, at regionerne og det kommunale selvstyre overlever.

Du kan læse beretningen her 

Generalforsamling er ikke kun beretning, debat og formalia. Det er også en kollegial begivenhed, hvor man møder nuværende og tidligere kolleger i lidt højtidelige og festlige rammer. Det er med til at styrke vores fællesskab. Derfor gør vi også noget ud af spisning og underholdning, når selve generalforsamlingen er overstået.

I år var ingen undtagelse. Foredragsholder Karen Marie Lillelund fortalte om, hvordan humor i det daglige gavner arbejdsmiljøet. Det var morsomt og kaldte på de helt store grin.

Næste år holder vi generalforsamling 8. marts. Notér allerede nu datoen og tag meget gerne kolleger med; der er plads til flere end tusind deltagere!

 

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk