HK.dk logo

Opsagte HK'ere netværker

05. februar 2014  |  Nordjylland  | 

-Godt for mig at møde kolleger i samme situation, siger Hanne Maibom

Hanne Maibom

Hanne Maibom

En gang hver måned mødes en række HK-medlemmer i fagforeningens hus i Aalborg. Alle har de til fælles, at de er blevet opsagt fra deres job. Nogle efter rigtig mange år på samme arbejdsplads.

Én af dem er 56-årige bogholder Hanne Maibom. Da virksomheden lagde driften om, fik hun fyresedlen efter elleve år i jobbet.

-Jeg følte virkelig, at jeg havde brug for bare at få lov at fortælle min historie til nogle, der var i samme situation som mig, og som uden forklaringer kunne forstå de tanker og følelser, jeg gik rundt med, siger hun.

Det fællesskab fandt Hanne Maibom i netværksgruppen for opsagte i HK Nordjylland. 

-Netværket handler ikke om at tude sammen, men om at støtte hinanden for at komme videre. Det har været rigtig godt for mig, siger Hanne Maibom, der i dag er ansat i et vikariatet.

Netværksgruppen er udsprunget af de HK KvistStart-møder, som fagforeningen tilbyder alle medlemmer endnu mens opsigelsen er varm.


Snak og oplæg
I dag er 29 kolleger med i netværksgruppen, der én gang om måneden mødes i HK’s lokaler i Aalborg. 

Ud over, at der her er plads til snak hen over bordet om emner, deltagerne selv ønsker at tale om, er forskellige emner med indbudte oplægsholdere på programmet. Det har f.eks. været oplæg om mulighederne i det professionelle netværktøj LinkedIn, om selvvalgt uddannelse og om kropssprog. På det kommende møde fortæller en arbejdsgiver, hvad han lægger vægt på i en jobansøgning.

Næste møde i netværket er 27. februar klokken 16.00 hos HK Nordjylland, Gartnervej 30, Aalborg SV. Tilslut dig HK KvikStat-netværksgruppen på facebook
Fyret – få hjælp af HK KvikStart

HK hjælper dig til hurtigt at komme videre på arbejdsmarkedet, hvis du bliver afskediget.

Allerede inden for 24 timer får du den første hjælp fra fagforeningen. Du bliver også tilbudt at deltage i et KvikStart-møde, hvor HK har sat alle sine kompetencer sammen lige fra overenskomst, opsigelsesregler, fritstilling, ferie, afspadsering i opsigelsesperioden over muligheder for uddannelse, nyt job og dagpengesystemets regler.

Fyret Opsigelse

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk