HK.dk logo

Tættere på medlemmer og tillidsvalgte

11. maj 2014  |  Nordjylland  | 

HK/Privat Nordjyllands formand besøger tillidsvalgte og ringer til medlemmer

Kirsten Estrup Madsen

Kirsten Estrup Madsen, formand for HK/Privat Nordjylland

-Hallo. Er du tilfreds med at være HK-medlem?

Sådan omtrent kan det lyde, når formanden for HK/Privat Nordjylland Kirsten Estrup Madsen ringer til medlemmer i fagforeningen.

Efter at have være medlem tre måneder bliver alle nye medlemmer i Nordjylland nemlig ringet op – af selveste formanden.

-Det er en form for servicetjek: Er medlemmerne tilfredse med det, de har oplevet som HK-medlemmer og er der noget, vi kan gøre bedre? Samtidig vil vi også gerne fortælle, hvordan medlemmerne kan bruge HK, fx ved at deltage i arrangementer og medlemstilbud, siger Kirsten Estrup Madsen.

Som nyvalgt formand ønsker hun at bringe fagforeningen meget tættere på medlemmer og arbejdspladser. Ud over at lytte til medlemmerne arbejder hun derfor på at styrke samarbejdet mellem fagforening og tillidsvalgte.


Besøger tillidsvalgte
-En tæt dialog mellem fagforening og tillidsvalgte er vejen frem til en endnu stærkere indsats i medlemmernes tjeneste i hverdagen ude på arbejdspladserne, siger Kirsten Estrup Madsen.

Knap havde hun sat sig i formandsstolen efter at være blevet nyvalgt på forårets generalforsamling, før hun gik i gang med at aftale besøg hos arbejdspladsernes HK-tillidsvalgte.


På besøgene hos de tillidsvalgte vil den nyvalgte formand høre om de udfordringer, tillidsvalgte har i hverdagen og om samarbejdet med arbejdskollegerne. Og hun vil drøfte, hvordan fagforeningen bedst muligt støtter de tillidsvalgtes arbejde.

-Tillidsvalgte har store og vigtige opgaver som arbejdsgivernes med- og modspillere. Det handler om at skabe og udvikle gode arbejdspladser, og det er fagforeningens opgave at styrke og understøtte dette arbejde. Vi skal hele tiden øve os i at samarbejde endnu bedre, fordi det styrker os alle, siger Kirsten Estrup Madsen.

De første besøg på arbejdspladserne er aftalt og vil finde sted hen over sommer og efterår.

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk