HK.dk logo

-Vi skal have det godt på arbejde

25. september 2014  |  Nordjylland  | 

Som ny organisator hos HK/Privat Nordjylland vil Mona Kristensen hjælpe arbejdspladser med at udvikle gode løsninger.

Mona Kristensen

Transporttid er lig med tid til refleksion for Mona Kristensen, der som ny HK-organisator skal besøge arbejdspladser i hele den nordjyske landsdel.

-Dybest set handler fagforening om, at vi skal have det godt, mens vi er på arbejde.

Som ny organisator i HK/Privat Nordjylland siden 1. august ser 31-årige Mona Kristensen ordentlige løn- og arbejdsforhold som det, hendes indsats på de nordjyske HK-arbejdspladser helt grundlæggende handler om.

-Vi er på arbejde en tredjedel af vores erhvervsaktive liv, så vi skal selvfølgelig havde det godt, mens vi er der. Det brænder jeg for, siger hun.

Derfor vil Mona Kristensen gerne være med til at fremme de faglige fællesskaber på arbejdspladserne, der skal skabe gode arbejdsliv.

-Jeg er god til at lytte efter, hvad behovene er, til at motivere og få ting til at ske. Derfor kan arbejdspladserne bruge mig som sparring til at udvikle løsninger, siger hun.

-Ligesom der ikke er to ens mennesker, er heller ikke to arbejdspladser ens. Derfor skal mennesker – og arbejdspladser – behandles individuelt ved at se på hvilke behov, de har. Min opgave er at lytte og sætte processer i gang og samtidig vide, at ting ikke sker med et fingerknips. Processer tager tid.

Én af processerne handler om at gøre HK synlig på arbejdspladserne.

-Fagforeningen har så meget at tilbyde den enkelte. Det har jeg selv oplevet i min karriere på arbejdsmarkedet, hvor jeg har gjort stor brug af min fagforening. Derfor glæder jeg mig til være med til at gøre det kendt på arbejdspladserne, hvad HK tilbyder sine medlemmer, siger hun.

Speciale i psykisk arbejdsmiljø
Mona Kristensen er uddannet cand. merc. i organisation og strategi og med speciale i psykisk arbejdsmiljø.

Siden hun forlod Aalborg Universitet i 2007 har hun arbejdet som HR-medarbejder i en produktionsvirksomhed og har haft konsulent- og coachjobs med bl.a. jobrådgivning, teambuilding og medarbejder- og lederudvikling, ligesom hun holder foredrag om stress og arbejdsmiljø.

-Jeg er interesseret i mennesker og brænder for at skabe motivation og udvikling, siger Mona Kristensen, der oprindelig er fra Thisted, men i dag bor i Aarhus.

Hver dag pendler hun til arbejdspladsen på HK-kontoret i Aalborg og besøgene på nordjyske HK-arbejdspladser. Men den lange transport er ikke et problem, synes hun.

-Jeg kan lide at køre bil. Det giver så god tid til refleksion, siger hun…

Og tid til at flektere får hun masser af, når hun med hele landsdelen som arbejdsmark fremover besøger HK-arbejdspladser fra Hanstholm til Hals og fra Skagen til Hobro.

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk