Landsmøde i Industrigruppen

Overenskomstgruppen Industri! Er det noget for mig? Svaret er ja. For udover at være medlem af HK Privat er du organiseret i overenskomstgruppen, som blandt andet består af administrative medarbejdere, salg- og marketingsansatte, laboranter, og andre HK'ere, der er ansat i industrisektoren.

Og derfor er du sammen med alle andre erhvervsaktive medlemmer af overenskomstgruppen inviteret til landsmødet, som holdes den 2.-3. april på Hotel Nyborg Strand. Det er gratis, så skynd dig at melde dig til, og tag gerne dine kolleger med.

Tilmeld dig landsmødet her

 

Program for landsmødet

HK Privats fem overenskomstgrupper holder landsmøder samtidig. Landsmøderne vil blive holdt adskilt, men der vil også være fælles oplæg, middag og underholdning på tværs af grupperne.

Programmet for din overenskomstgruppe ser sådan ud:

Lørdag den 2. april 2022

Kl. 13.00 Hvad sker der i Danmark? – oplægsholder Lars Andersen, direktør og cheføkonom i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd - Fælles

Corona, hjemsendelser, hjælpepakker – de seneste to år har pandemien fyld vores mediebillede, bevidsthed, og har formet vores arbejdsmarked og -situation. Men stikmodsat hvad man kunne have frygtet, ser det ud til, at vi er kommet godt igennem, og arbejdsløsheden er lavere, end den har været i mange år. Men hvordan ser det egentlig ud med samfundsøkonomien, og hvad betyder det for vores overenskomstforhandlinger i 2023? Lars Andersen deler sit bud med os.

Kl. 14.00 Landsmøde i din overenskomstgruppe

Vi samles i Overenskomstgruppen Industri for at stille skarpt på, hvad der rører sig på vores område, og snakke om det, der rører sig på vores område.

Oplæg: Hjemmearbejde – Den nye normal, ved Stine Reintoft, Erhvervspsykolog

Hjemmearbejde er kommet for at blive – og det kan være til gavn for både virksomhed og medarbejdere. Derfor vil hjemmearbejde også fremover være en vigtig tematik når vi snakker om gode arbejdsforhold. Men hvilke nye udfordringer opstår der når hjemmekontoret bliver en fast del af arbejdslivet? Hvilke udfordringer ift. faglig og social sammenhængskraft kan opstå? Og hvad kan og skal vi som medarbejdere være opmærksomme på, og hvad kan vi forvente af ledelsen?

Spadser og reflekter: Hvordan har hjemmearbejdet påvirket mit arbejdsliv?

Vi går en tur i den friske luft og taler hvordan hjemmearbejde har påvirket os, og hvad vi har at forhåbninger for fremtidens arbejdsliv.

Workshop: På baggrund af oplæg og snakke, indsamles erfaringer, tanker og forslag som skal skabe grundlaget for OK-gruppens bestyrelses kommende arbejde med den gode hjemmearbejdsplads.

Pause


Workshop: Hvad er næste skridt i dit arbejdsliv? – Fokus på uddannelse og kompetenceudvikling

Faglig udvikling er en nødvendighed på fremtidens arbejdsmarked. Men hvad er dine muligheder? Og hvordan kommer du i gang? Del dine tanker, ambitioner, forbehold og forhåbninger omkring uddannelse og dit fremtidige arbejdsliv med fagfæller i HK. Du får viden om, hvilke uddannelses- og støttemuligheder du har, tips til at tage snakken på arbejdspladsen og hvordan du konkret tager det første skridt på din egen uddannelsesrejse.

Kl. 19.00 Middag på tværs af HK Privats fem overenskomstgrupper

Sæt dig til bords med fagkolleger på tværs af overenskomstgrupperne, når Hotel Nyborg Strand sørger for god mad til os alle.

Kl. 20.30 HK Privat med sjove briller på – standupkomiker Kasper Gross - Fælles

Vi slutter dagen af med et godt grin når Kasper Gross disker op med et standup-show skrevet specielt til lejligheden. Komikeren har også lovet at hjælpe os med at lære det nye formandskab at kende – så vi sender dem på slap line med en god quiz. Kasper Gross har rejst Danmark rundt som komiker i mange år. Har du ikke set ham på scenen, kender du ham måske fra Minkavlerne på Tv2, som han både har skrevet og spiller én af hovedrollerne i.

Søndag den 3. april 2022

Kl. 09.00 Fælles opstart og introduktion til bestyrelsesarbejdet

Vi starter dagen i fællesskab med en introduktion til bestyrelsesarbejdet. Et par af vores siddende bestyrelsesmedlemmer deler deres erfaringer fra bestyrelsesarbejdet. Måske er det noget for dig?

Kl. 09.30 Landsmøde i din overenskomstgruppe – valg!

Så er der valg! Stil op eller vær med til at stemme dine gruppekammerater ind i bestyrelsen. Alle erhvervsaktive – altså ikke-pensionerede – medlemmer kan stemme og stille op til bestyrelsen. Valget er vigtigt! Der er overenskomstforhandlinger i 2023, så 2022 bliver afgørende i forhold til forberedelse og medlemsinddragelse.

Kl. 11.30 Fælles afrunding og afslutningstalk: Skab forandringer i fællesskab ved Lars AP

Sammen, sætter vi de nye bestyrelser i gang med en ordentlig klapsalve, og slutter et godt landsmøde af med et godt grin og et fælles skulderklap. På humoristisk vis fortæller Lars AP os hvorfor det netop er i fællesskabet vi kan skabe forandringer, forbedringer og trivsel på arbejdspladserne.

 

Obs! obs!

Bestyrelsesmedlemmer til overenskomstgruppen kan vælges på to måder.
Ønsker du at stille op, kan du:
1. Stille op til en af bestyrelsesposterne her på landsmødet.
2. Deltage i din HK-afdelings generalforsamling forud for landsmødet, og stillle op som repræsentant for afdelingen.
Find ud af, hvornår din afdeling holder generalforsamling, og tilmeld dig på: www.hk.dk/privatgeneralforsamlinger


Kl. 12.30 Afslutning og let frokost to-go

Vi siger tak for nu. Der er en let frokost du kan nyde på stedet eller tage med på vejen.

Om Overenskomstgruppen Industri

Vil du vide mere om, hvad Overenskomstgruppen Industri arbejder med og er optaget af, så tjek overenskomstgruppens egen side. Her finder du også kontaktoplysninger på gruppens bestyrelse.
www.hk.dk/industrigruppe