MitID virker ikke. Hvad gør jeg?
Så skal du kontakte supporten hos MitID, da HK desværre ikke kan hjælpe dig i den situation.
Få support hos MitID
Skal jeg altid logge ind med MitID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du lave din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge MitID?
Ja, det kan du godt.
Min HK-adgangskode virker ikke (er blevet låst)
Det er kun dig selv, der kan oprette en HK-adgangskode. Hvis din adgang er låst, skal du logge ind med MitID og herefter selv oprette din HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Jeg har glemt min HK-adgangskode
Log ind med MitID, hvorefter du kan oprette en ny HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Det er første gang, jeg logger på Mit HK
Så har du ikke en HK-adgangskode endnu. Du skal først logge ind med MitID, og herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Skal jeg altid logge ind med MitID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge mit MitID?
Ja, det kan du godt.
Jeg har tekniske problemer med at logge ind
Oplever du tekniske problemer med at logge ind, kan du ringe på: 4437 1563 i åbningstiden, som er 6.00-24.00
En reform bør følges af en forpligtelse til, at alle aktører på området kortlægger deres kompetencer og drøfter, bl.a. hvordan nødvendige ekstra kompetencer erhverves.
Allervigtigst sikrer vi, at alle borgere får den bedst mulige faglige understøttelse, så de oplever mening og progression i deres sager
Når den fremtidige indsats frisættes, vil der være behov for et langt større fokus på kompetencer for medarbejdere og ledere, både fag-fagligt i forhold til beskæftigelses- og socialfaglighed, men også i forhold til samarbejde og koordinering med andre/nye aktører, i forhold til digitalisering og med stort fokus på den helhedsorienterede indsats på tværs af fagligheder: Beskæftigelsesfaglighed, socialfaglighed, vejlederkompetencer etc.
Derfor bør en reform følges af en forpligtelse til, at alle aktører på området kortlægger deres nuværende kompetencer og i de relevante samarbejdsfora drøfter, hvordan de nødvendige ekstra kompetencer erhverves, hvordan nye medarbejdere onboardes og at der afsættes ressourcer til uddannelse, herunder tid til, at medarbejdere og ledere kan komme afsted.
Det vil ikke blot sikre, at den fremtidige beskæftigelsesindsats kan manøvrere under mere frisatte rammer, men også understøtte samarbejdet på tværs af aktører, som alle anfører som afgørende for at løse nogle af de såkaldt ”vilde problemer” på området, herunder unge uden uddannelse og arbejde eller socialt udsatte familier over generationer.
Men allervigtigst sikrer vi, at alle borgere, herunder især dem, der har andre udfordringer end ledighed, får den bedst mulige faglige understøttelse, så de oplever mening og progression i deres sager.
En stor del af medarbejderne i den nuværende beskæftigelsesindsats er nemlig rundet af et system, hvor mange processer og forløb er givet fra anden side: Tusindvis af siders regler og proceskrav definerer i høj grad, hvordan et sagsforløb ser ud, og alene det at følge med i et hav af lovændringer, har krævet mange ressourcer for medarbejdere og ledere.
Det har på mange jobcentre haft den konsekvens, at kompetenceudvikling har været nedprioriteret, men samtidig også, at man mange steder reelt ikke har et overblik over medarbejdernes kompetencer. Dermed har man heller ikke overblik over, om de rette hænder er sat til de rette opgaver eller om der mangler kompetencer i det hele taget.
Log ind med MitID
Du kan altid bruge dit MitID til at logge ind på HK.dk. Hvis det er første gang du logger ind, skal du altid bruge dit MitID