MitID virker ikke. Hvad gør jeg?
Så skal du kontakte supporten hos MitID, da HK desværre ikke kan hjælpe dig i den situation.
Få support hos MitID
Skal jeg altid logge ind med MitID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du lave din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge MitID?
Ja, det kan du godt.
Min HK-adgangskode virker ikke (er blevet låst)
Det er kun dig selv, der kan oprette en HK-adgangskode. Hvis din adgang er låst, skal du logge ind med MitID og herefter selv oprette din HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Jeg har glemt min HK-adgangskode
Log ind med MitID, hvorefter du kan oprette en ny HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Det er første gang, jeg logger på Mit HK
Så har du ikke en HK-adgangskode endnu. Du skal først logge ind med MitID, og herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Skal jeg altid logge ind med MitID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge mit MitID?
Ja, det kan du godt.
Jeg har tekniske problemer med at logge ind
Oplever du tekniske problemer med at logge ind, kan du ringe på: 4437 1563 i åbningstiden, som er 6.00-24.00
I en fremtidig beskæftigelsesindsats skal aktørerne fortsat måles på effekt, men på en langt mere enkel måde og med henblik på at skabe læring.
Udfordringen er at uddrage de gode erfaringer uden at sande systemet til i registreringer og dokumentation
I en fremtidig, mere lokalt forankret beskæftigelsesindsats med langt færre proceskrav skal aktørerne fortsat måles på effekt, men på en langt mere enkel måde og med henblik på at skabe læring til efterfølgelse: Får aktørerne de ledige i job, i uddannelse eller afklaret til andre ordninger, og hvordan har borgere og virksomheder oplevet de forløb, de har været del af: Har de følt sig set, hørt, forstået og inddraget?
Danmark bruger mange milliarder på den aktive beskæftigelsesindsats, og effekterne er vigtige at måle, så vi ved, om vi gør det bedste for at få folk videre i job eller uddannelse. Derfor måles den nuværende indsats på en lang række parametre, og kommunerne sammenlignes på tværs for at vise, hvilke kommuner, der gør det bedst.
Men kommunerne måles også på en lang række proceskrav, der ikke i sig selv siger noget om effekterne af indsatsen, og det koster hvert år mange ressourcer for jobcenter- og a-kassemedarbejdere at registrere, dokumentere og indrapportere.
For nuværende præsenteres de forskellige målinger i høj grad uden yderligere analyse. Man ved med andre ord ikke, hvad der gør, at to i øvrigt sammenlignelige kommuner har forskellige resultater. Der er brug for målinger, der kan skabe læring ved at komme spadestikket dybere: Hvad er det, der gør, at X kommune har anderledes resultater end Y kommune eller a-kasse? Hvilke metoder bruger de, hvilken normering har aktørerne, er der faktorer i spil, som målingerne ikke tager højde for osv. Ikke for at udstille eller udskamme aktørerne, men for at bruge erfaringerne fra de bedste til at hæve niveauet generelt.
I den forbindelse foreslås det, at Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings rolle, i det omfang STAR fortsætter i nuværende form, omdefineres til at fungere mere som vidensbank og konsulentvirksomhed, der på tværs af aktørerne hjælper og understøtter med distribution af viden samt afvikling af uddannelses- og udviklingsforløb for ansatte i beskæftigelsesindsatsen.
Med en fremtidig beskæftigelsesindsats bestående af mange, og mange forskelligartede aktører, er det vigtigt, at viden og gode erfaringer udbredes – og udfordringen er naturligvis at uddrage de gode erfaringer uden at sande systemet til i registreringer og dokumentation.
Log ind med MitID
Du kan altid bruge dit MitID til at logge ind på HK.dk. Hvis det er første gang du logger ind, skal du altid bruge dit MitID