Mon Den store Bagedyst fortsætter på DR i 2022? Hvad tror du? Foto: DR

Blandt de 10 deltagere med flest rigtige besvarelser udlodder vi i alt 3x2 biografbilletter med tilhørende forplejning.

Chancen for gevinst er størst, hvis du både er en god profet og en heldig kartoffel :-) 

Gæt med og vind …

Indsend dit svar inden 30. november 2021 klokken 17.
1. Corona: Bliver statslige arbejdspladser omfattet af restriktioner i forbindelse med covid-19 eller nye varianter heraf i 2022?

2. Besparelser i staten: Beslutter regeringen eller et flertal i Folketinget i 2022 helt at afskaffe omprioriteringsbidraget i staten? Sådan som HK Stat krævede det under sin kongres i juni 2021.

3. Kulturelt: Efter sidste års store succes for den danske film ’Druk’ vil en ny dansk film så i 2022 opnå en nominering til det store amerikanske Oscar-show som bedste internationale film?

4. Bageri og underholdning: DR’s Den store bagedyst underholder for tiden familien Danmark på 10. sæson. Hvad sker der med programmet i efteråret 2022?

5. Løn: Statens ansatte står til en aftalt lønstigning 1. april 2022 på 1,19 procent. Hvordan påvirker udmøntningen af reguleringsordningen den aftalte stigning?


6. Fodbold: Spiller det danske herrelandshold i fodbold sig til en plads blandt de fire semifinalister i VM i fodbold i Qatar?

7. Håndbold: Spiller det danske kvindelandshold i håndbold sig til en medalje ved EM i Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro i november 2022?


8. Lederposter: Er Lizette Risgaard også formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation efter organisationens kongres i 2022?

9. Politik: Bliver der afholdt valg til Folketinget i 2022? Og hvordan bliver sammensætningen af Tinget så? Marker det udsagn, du tror på


Skriv dine oplysninger og send formularen

fodboldlandshold

Mon det danske herrelandshold i fodbold får en semifinaleplads  ved VM i Qatar? Kom med dit gæt!
Foto: DBU