Du kan i øjeblikket ikke logge ind med NemID på Mit HK , det skyldes en fejl hos NemID.
Du kan logge ind med brugernavn/adgangskode, hvis du tidligere har oprette en, eller du kan anvende MitID
Min HK-adgangskode virker ikke (er blevet låst)
Det er kun dig selv, der kan oprette en HK-adgangskode. Hvis din adgang er låst, skal du logge ind med NemID og herefter selv oprette din HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Jeg har glemt min HK-adgangskode
Log ind med NemID, hvorefter du kan oprette en ny HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Det er første gang, jeg logger på Mit HK
Så har du ikke en HK-adgangskode endnu. Du skal først logge ind med NemID, og herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Skal jeg altid logge ind med NemID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge mit NemID?
Ja, det kan du godt.
Jeg har tekniske problemer med at logge ind
Oplever du tekniske problemer med at logge ind, kan du ringe på: 4437 1563 i åbningstiden, som er 6.00-24.00
Landsdækkende temadag for arbejdsmiljørepræsentanter i HK Stat.
Torsdag den 21. september 2023 på Mødecenter Fabrikken, Lumbyvej 17 F, 5000 Odense C.
TILMELD DIG HER SENEST 1. SEPTEMBER
Ved coach og foredragsholder Ulrik Lynge.
Vi bruger en stor del af vores liv på arbejdspladsen. Det skal helst være givende, det skal helst være sjovt, det bør være fagligt og socialt opløftende, og det må aldrig være fysisk nedslidende. Hvordan går det lige med det? Trænger den fysiske og psykiske trivsel blandt medarbejderne til et pift? Du kan som AMR gøre en forskel, for du har redskaberne lige ved hånden. Brug dem – og hjælp dig, dine kolleger og arbejdspladsen til at få bedre styr på arbejdsmiljøet.
Ved professor og leder af forskningsgruppen Fysisk Aktivitet og Sundhed i arbejdslivet på Syddansk Universitet Karen Søgaard.
En større del af HK’ernes og andre faggruppers arbejde er udfordret af stillesiddende arbejde, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og mangel på variation i arbejdsopgaver. Bliv bekendt med ny forskning omkring fysisk aktivitet og sundhed i arbejdslivet. Få friske bud på, hvordan vi kan arbejde bedre med bevægelse, hvordan vi får indført initiativer, der modvirker gener og smerter, og hvordan nye teknologier kan være en hjælp hertil.
Ved ledelsesrådgiver og forfatter Pia Hauge.
Menneskehjernen er den vigtigste ressource for en moderne arbejdsplads. Når vi mangler overblik, mister evnen til at få nye idéer eller brænder ud på jobbet, er det måske, fordi vi ikke giver vores krop og hjerne den nødvendige restitution. Få nøglerne til, hvad pausen kan, og hvorfor den er magisk og nødvendig både for vores trivsel og for, at vi kan løse vores arbejdsopgaver optimalt.
Ved Patent- og Varemærkestyrelsen.
Hør erfaringerne fra en arbejdsplads, der afprøvede BFA Velfærd og Offentlig administrations værktøj ’Stærkere sammen - Brikker til et velfungerende arbejdsfællesskab’ for at øge trivslen endnu mere. Hvad skulle redskabet hjælpe med at løse, hvad gjorde de i praksis, og hvad er refleksionerne nu om effekten fra de berørte ansatte og chefer?
Ved advokat i HK Danmark, Leif Hove-Donbæk.
Intet mindre end en på samme tid seriøs og underholdende formidling af, hvad du skal være særlig opmærksom på som AMR, når det kommer til arbejdsskader. Du bliver klædt godt på til at træde i aktion, hvis behovet opstår, og en kollega kommer til skade eller bliver syg i forbindelse med arbejdet.
Kort introduktion ved arbejdsmiljøkonsulent i HK Stat Betina Halbech.
BFA’s hjemmeside er værktøjskassen, hvor du finder redskaberne til den fælles arbejdsmiljøindsats på arbejdspladsen. Få en kort indflyvning til, hvordan du bedst finder frem til det, I har brug for.
Ved ph.d. og selvstændig konsulent Rikke Thomsen.
Anerkendelse af faglighed og muligheden for at bringe den i spil i opgaveløsningen og i samarbejdet med andre på arbejdspladsen er væsentligt for et godt psykisk arbejdsmiljø. Det er derfor vigtigt at kunne sætte ord på og synliggøre den værdi i arbejdet, som en faggruppe eller et team skaber. Du introduceres til HK Stats værkstøjskatalog og prøver en af øvelserne.
Ved arbejdsmiljøkonsulent i HK Stat Betina Halbech.
Lær, hvordan du ved hjælp af en lille film, en podcast og dialogkort fra BFA Velfærd og Offentlig administration kan sætte pausekulturen på din arbejdsplads på dagsordenen, mens I på samme tid understøtter god trivsel og god opgaveløsning.
Ved seniorforsker på DTU Management Kasper Edwards.
Hør om, hvad forskningen viser, at vi skal have blik for, hvis vi skal bibeholde en høj grad af trivsel, arbejdsglæde og et godt fagligt miljø, når arbejdet kan foregå hjemmefra. Sidst får du en kort præsentation af HK Stats redskab ’Tag dialogen om hjemmearbejde’, som kan bruges til at skabe en god arbejdskultur omkring hjemmearbejde i et team eller i en afdeling.
Ved projektleder og ergoterapeut i BFA Velfærd og Offentlig administration Jytte Tolstrup.
Det styrker både krop og fællesskab og giver samtidig en mental pause at træne sammen på arbejdspladsen. Og der skal ikke så meget til for at forebygge smerter fra det stillesiddende arbejde eller de statiske arbejdsstillinger. Afprøv redskaber fra BFA Velfærd og Offentlig administration, der kan være med til at sætte gang i bevægelsen på din arbejdsplads og nudge til bedre vaner og færre smerter.
Hent programmet med tidspunkter
Log ind med NemID
Du kan altid bruge dit NemID til at logge ind på HK.dk. Hvis det er første gang du logger ind, skal du altid bruge dit NemID