HK.dk logo

 |  HK Sundhed & Velvære

Nyhedsbrev oktober 2013

Branchesektionen afholdte bestyrelsesmøde d. 19. september 2013.

PLA overenskomst

PLA og HK/Privat´s forhandlinger om ny overenskomst blev genoptaget den 24. september 2013, forhandlingerne var blevet aflyst i foråret p. gr. af situationen mellem PLO og RLTN. Dette nye møde fik imidlertid hurtigt en ende, da parterne slet ikke kunne blive enige. Næste udspil bliver Forligsinstitutionen. Hvis der ikke kommer en løsning, er næste skridt en konflikt.

Møde med afdelingsmedarbejdere
Fredag d. 13. september 2013 havde vi i BSV bestyrelsen inviteret sektorformænd og afdelingsmedarbejdere, som har vores område, til et møde i Ålborg. Vi ville gerne have en snak om, hvordan vi kan bruge hinanden. Der var en livlig snak og alle synes, det var et godt forum at diskutere tingene i. Vi snakkede bl.a. om, at vi vil afholde arrangementer i afdelingernes lokaler. Flere af afdelingerne vil også gerne have hjælp fra os ved ringning til medlemmerne om Lønstatistikker.Et rigtig godt møde, som vi blev enige om at gentage om 2 -3 år.

Politisk Kulturel Konference
Politisk Kulturel Konference, som planlægges sammen med de øvrige branchesektioner, fandt i år sted på Hotel Nyborg Strand den 5.- 6. oktober 2013.
Titlen for denne konference var Faget uden grænser og Den danske model.
Godt 300 medlemmer deltog i en fantastisk velforberedt weekend med mange fantastiske oplægsholdere, såsom Henning Jørgensen – professor ved Carma på Ålborg Universitet, Peter Mogensen – direktør for Tænketanken Kraka, Nils Villemoes, Ulrik Lynge – coach for OL holdet i London og Gitte Hornshøj – forfatter og foredragsholder. Om lørdagen fandt den politiske debat sted, og ingen mindre end Kåre Quist var tovholder. Der var stor spørgelyst blandt os deltagere og de næste 2 timer nærmest fløj af sted.

HK/Danmarks kongres den 24.-26. oktober 2013
Kongressen afholdes på Tivoli Congress Center i København. Vores formand Bonnie Blirup og næstformand Jeanette Hansen er forlods valgt som delegerede, da de sidder i HK Privats sektorbestyrelse. Flere af os andre i BSV bestyrelsen er valgt hjemme i vores afdelinger på lige fod med andre medlemmer. Vi håber på en rigtig god kongres.

Delegeret møde d. 9. - 10. november 2013
Delegeretmødet, som denne gang afholdes på Hotel Nyborg Strand, nærmer sig med raske skridt.Flere af afdelingerne har desværre ikke kunnet få valgt ligeså mange delegerede, som afdelingen er berettiget til at vælge, så vi bliver ca. 50 deltagere. Vi håber stadig til det sidste, at afdelingerne Midt og Østjylland finder en repræsentant til at sidde i vores bestyrelse. Vi ses til et forhåbentlig fantastisk delegeretmøde med masser af god debat.

Klinikpersonalets uddannelsesdag
Der var planlagt 2 ens uddannelsesdage her i oktober 2013 to forskellige steder i landet. Men på grund af konflikten på lægeområdet valgte man tidligere på sommeren at aflyse arrangementerne. I stedet tænkes arrangementet gennemført i foråret 2014. Scandefa-messe i Bella Centret.
Næste år afholdes Scandefa-messen den 2. - 4. april 2014, bemærk det er en onsdag, torsdag og fredag. Vi er stadig i planlægningsfasen med hensyn til, om vi skal have en form for arrangement igen til næste år. Men under alle omstændigheder er vi at finde på vores stand i forhallen.

Næste bestyrelsesmøde finder sted den 8. november 2013.

Bente Madvig Holm.
Bestyrelsesmedlem i Sundhed og Velvære

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk