HK.dk logo

24. juli 2018  |  HK Sundhed & Velvære

Nyhedsbrev fra branchesektion Sundhed & Velvære - Juli 2018

Sundhed og Velvære Branchesektionsbestyrelsen holdt bestyrelsesmøde torsdag d. 14. juni 2018.

Sundhed og Velvære Branchesektionsbestyrelsen deltog på dette års Folkemøde på Bornholm. Her brugte vi torsdag d. 14. juni til vores bestyrelsesmøde. Det var dejligt med en hel dag med god tid til at diskutere alle punkter på dagsordenen. Fredag og lørdag var vi i Allinge, hvor vi bl.a. besøgte PFA pension og HK's stand.

Overenskomstforhandlinger PLA og HK Privat, lægesekretærer
Forhandlingerne på lægesekretærområdet startede i maj og fortsatte i juni måned. Det gik temmelig trægt og desværre kunne parterne slet ikke blive enige. Man besluttede at udsætte de videre forhandlinger til efter ferien. Der er ikke aftalt ny dato på nuværende tidspunkt.

Lørdag d. 5. maj 2018 endagsarrangement i Århus
Emner: Datasikkerhed, Akkreditering på tandklinikker for tandklinikassistenter, og Psykisk Førstehjælp for lægesekretærer.
Denne gang havde vi booket Comwell i Århus, og det betød, at mange fik længere transporttid, men samtidig fik flere andre meget kortere til kursusstedet.
Vi havde en lørdag med god information om Dataforordningen, et emne der nok er lidt kedeligt, men samtidig godt at få noget information om. Vi kan vist stadig blive i tvivl om vi nu gør det rigtige i alle situationer.

Delegeretmøde i DL
Den 30. maj 2018 var der delegeretmøde i DL. Gitte Witt og Bonnie Blirup fra vores bestyrelse deltog i mødet.
Der er plads til 2 lægesekretærer fra privat praksis i DL bestyrelsen, og denne gang blev der valgt 2 lægesekretærer fra privat praksis, nemlig Dorthe Poulsen og Heidi Eierby. Tillykke til jer med valget.

Pensionsmøder med PFA

Vi planlagde 3 møder rundt i landet.
Denne gang vil pensionsmøderne være for alle fra 40+, uanset hvor man har sin pension.
Lørdag d. 2. juni i Kolding blev desværre aflyst p. gr. af for få tilmeldinger.
Torsdag d. 7. juni i HK Hovedstaden. Her var 22 deltagere, som var meget engagerede og spørgelysten var stor. Det er altid lettere at komme med spørgsmål i en mindre gruppe.
Lørdag d. 25. august i Århus er det sidste møde, vi afholder. Hvis du havde tilmeldt dig kurset i Kolding, som blev aflyst, kan du evt. tilmelde dig i Århus i stedet for.

Weekenden den 29. - 30. september 2018 Fagfestival
Her vil vi afholde en stor festival med op til 200 deltagere, en forrygende weekend, hvor der bl. a. vil være flere forskellige workshops at tilmelde sig.
Arrangementet ligger nu på vores hjemmeside under Kurser og Aktiviteter, så gå ind og se hele programmet og tøv ikke med at tilmelde dig. www.hksv.dk

Scandefa 12. - 13. april 2018
Kursus og udstillingsmesse i Bella Centret for tandlægeområdet. I år var vores stand placeret inde i udstillingshallen sammen med alle andre udstillere. Dette var i og for sig ikke dårligt, men vores stand var gemt lidt af vejen nede i et hjørne og flere klinikassistenter havde lidt svært ved at finde os. Alligevel havde vi mange besøgende, især om fredagen, hvor vi havde god hjælp af Irina Frost fra HK Service Hovedstaden til at svare på spørgsmål fra vores medlemmer og kommende medlemmer.

Næste år vil konceptet blive ændret og kommer til at hedde Tandfaglige Dage. Konference og fagmesse. Afholdes 4.- 5. april 2019.

Næste bestyrelsesmøde er fredag den 28. september 2018.

Bente Madvig Holm
Bestyrelsesmedlem i Sundhed og Velvære.


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk