Ring til HK's fagforening

Når du har spørgsmål til ansættelsesvilkår, kontingent, medlemskab samt samtaler i Job og vejledning

7011 4545

Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag 8.00-17.00

Skal vi ringe dig op?

Bestil et opkald, så ringer vi til dig i det ønskede tidsrum

Bestil opkald

Ring til HK's a-kasse

Når du har spørgsmål til dagpenge, feriedagpenge, efterløn, jobsøgning i EØS og selvstændig virksomhed

7010 6789

Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 10.00-17.00 
Torsdag 8.00-17.00

Skal vi ringe dig op?

Bestil et opkald, så ringer vi til dig i det ønskede tidsrum

Bestil opkald

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden ring: 4437 1563 - åben: 6.00-24.00

HK.dk logo

ABL/HK’s årsmøde aflyses pga. Covid-19-situationen

Vi må desværre meddele, at årsmødet aflyses pga. risikovurderingen i forhold til spredning af coronavirus (Covid-19).

Vi har fulgt udviklingen tæt og hver dag evalueret, hvordan vi skulle forholde os. Efter den optrapning af alvoren, der er udmeldt fra myndighederne i løbet af dagen i går (10.3.2020), er vi ikke i tvivl om, at årsmødet må aflyses for nuværende.

Vi er selvfølgelig rigtig kede af at måtte aflyse med så kort varsel, men vi håber, at alle har forståelse for situationen og beslutningen.

Vi vil på et senere tidspunkt som minimum afholde den formelle del af årsmødet, da vi jo skal have valgt et nyt formandskab for ABL/HK, samt kåre vinderen af årets bachelorprojekt. Hvilken form et sådant arrangement kommer til at få, samt hvor og hvornår det kan afvikles, vides ikke pt.

HUSK! Har du allerede købt tog-/og eller pladsbillet så husk, at du kan få refunderet pengene uden gebyr hos DSB. Det gælder også for billettyper, der normalt ikke refunderes som fx Orange-billetter. Læs mere om hvordan på www.dsb.dk/coronavirus/.

Årsmøde i ABL/HK

10. marts 2016  |  ABL/HK

Den 13.-14. marts 2020 er der årsmøde i Administrationsbachelorernes Landsforening (ABL/HK).

Det er GRATIS for medlemmer af ABL/HK at deltage, og det er selvfølgelig inkl. transport, overnatning og forplejning.

Hvis du tilmelder dig og udebliver fra årsmødet opkræver vi et gebyr på 100 kr. Du skal senest melde afbud fredag den 1. marts 2020, hvis du bliver forhindret i at deltage. Du er selvfølgelig også velkommen til at overdrage din plads til en af dine medstuderende, hvis han/hun er medlem af ABL/HK, og ikke allerede har tilmeldt sig årsmødet. I så fald skal du give besked om dette til Kursusafdelingen hurtigst muligt.
Forplejning inkluderer ikke drikkevarer ved årsmødefesten fredag aften.

Tilmelding

Årsmødet finder sted på Hotel Christiansminde i Svendborg og programmet er endnu engang spækket med spændende faglige oplæg og workshops.

I år står årsmødet i digitaliseringens og det fremtidige arbejdsmarkeds tegn. Men ikke alt er nyt. Vi skal traditionen tro kåre årets bachelorprojekt, og så er der naturligvis årsmødemiddag og –fest på programmet fredag aften.

Lørdag er der valg til ABL/HK’s formandskab, og så skal vi have gang i hjernemusklerne når Hjerne-Madsen kigger forbi og underholder om hjernen og fremtiden! Har vi mennesker overhovedet en fremtid når maskinerne gør deres indtog?

Tilmeld dig senest den 28. februar 2020. Du tilmelder dig på vores hjemmeside. Har du problemer med tilmeldingen, så skriv til kursusafdelingen@hk.dk.

Har du spørgsmål til arrangementet, så kontakt uddannelseskonsulent i HK Kommunal Mette De Linde Farrington på mette.farrington@hk.dk

Vi lægger vægt på, at du deltager på hele årsmødet. Har du kun mulighed for at være med noget af tiden, så skriv til mette.farrington@hk.dk før du tilmelder dig, så laver vi en aftale. Går du før tid uden at have orienteret os om det i forbindelse med din tilmelding, kan du ikke få refunderet dine transportudgifter. Sker der uforudsete ændringer efter din tilmelding, der betyder, at du ikke kan deltage i hele programmet, skal vi have besked senest fredag den 1. marts 2020.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage i hele eller dele af arrangementet efter fristen den 1. marts 2020, vil vi meget gerne have besked, så vi evt. kan nå at afbestille værelse og forplejning. Send da en mail til mette.farrington@hk.dk hurtigst muligt.

Overnatning

Indkvartering foregår på 3- og 4-sengsværelser. Hvis du ønsker enkelt- eller dobbeltværelse, kan dette arrangeres mod en egenbetaling på 400 kr. pr. pers.

Transport

HK dækker dine udgifter til offentlig transport eller kørsel i egen bil til og fra årsmødet. Du skal gemme dine kvitteringer for tog- og busbilletter og vil få pengene retur efter årsmødet. Kører du i bil refunderer vi 1,25 kr.,- per kørt kilometer. Vær opmærksom på, at bilen skal være din egen. Vi kan således ikke refundere, hvis du kører i en lånt bil.

Der vil være mulighed for fælles bus fra Nyborg station t/r Hotel Christiansminde. Husk at tilmelde dig, hvis du skal med bussen.

Bussen kører fra Nyborg station kl. 09.30, den 13. marts 2020.


Arrangementer Job og uddannelse Kompetencer Karriereudvikling

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk