HK.dk logo

Udmeldelse / udmelding

Vil du gerne Melde dig ud?

Der kan være gode grunde til, at du vil forlade os, og vi sidder klar til at hjælpe dig på telefonen.For udmeldelse ring til hk

7011 4545

Udmeldelse

Som medlem hos HK får du altid

Rådgivning af specialister

Hjælp til godt arbejdsmiljø

Hjælp til jobsøgning

Karriereudvikling

Gratis juridisk hjælp

Viden og råd om lønforhandling

Du får også en række Kontante fordele

Billige forsikringer

Gennem HK kan du forsikre dig så billigt, at besparelsen ofte dækker hele dit medlemskontingent. Du kan blandt andet få en indboforsikring til 1.305 kr. om året – uden loft på værdien af dit indbo.

Tilbud på ferier

Vi laver løbende rabataftaler, så du kan rejse billigt – og bo billigt på rejsen. Du kan fx bo på Scandics 22 hoteller med 20% rabat eller snuppe et all-inclusive-ophold på et af Sinaturs hoteller.

9 % bonus i forbrugsforeningen

Hvis du melder dig ind i Forbrugsforeningen, kan du få bonus i mere end 4.600 butikker, kæder og virksomheder. Du får typisk 9% bonus.

Rabat på underholdning

Uanset om du er til ishockey, ballet, fitness eller stand-up, har vi masser af rabatter til dig. Så brug dit HK-medlemskab, når du planlægger nye oplevelser.

Lønforsikring for privat ansatte

Er du privat ansat, kan du købe en lønforsikring gennem HK, der dækker op til 80% af din løn – og med en dækningsperiode på op til 12 måneder. Prisen afhænger af, hvor meget du tjener i dit nuværende job.
For dig der er ansat i det private

Lønforsikring for offentligt ansatte

Er du offentligt ansat og i arbejde, får du automatisk en lønforsikring med, når du melder dig ind i både HK og Hk’s a-kasse. Forsikringen supplerer dine dagpenge, så du får 80 procent af din hidtidige løn i et halvt år, hvis du bliver afskediget – dog fraregnet et beløb svarende til arbejdsmarkedsbidrag. Prisen er kun 41 kr./måneden for ansatte i kommuner og regioner og 50 kr. for ansatte i staten, og prisen bliver lagt oveni i dit kontingent til HK.
For dig der er ansat i staten
For dig der er ansat i kommune eller region

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk