HK.dk logo

HER ER DE NOMINEREDE TIL DANMARKS BEDSTE KOLLEGA 2023

1452 gode kolleger blev nomineret til dette års titel som Danmarks Bedste Kollega. Tak til alle, der har nomineret. Sammen med jeres gode kolleger, er I med til at gøre arbejdsdagen bedre. De 10 finalister er nu fundet, og offentliggøres løbende her på siden. Vinderen kåres i København den 27. april 2023 ved en fest, hvor også Great Place to Work kårer Danmarks Bedste Arbejdspladser.

DANMARKS BEDSTE KOLLEGA 2023

Se de 10 finalister til Danmarks Bedste Kollega 2023 her ...

 • Henriette Schmidt Haupt
  Henriette Schmidt Haupt fra Landbrugsstyrelsen, Augustenborg

  Henriette er nomineret af sin kollega Henriette Simonsen, der blandt ...

  Henriette Schmidt Haupt
  Henriette Schmidt Haupt fra Landbrugsstyrelsen, Augustenborg

  Henriette er nomineret af sin kollega Henriette Simonsen, der blandt andet skriver: Henriette er Danmarks Bedste Kollega, fordi hun er til stede og hjælper en, når man er lidt presset. Hun lytter, er forstående og opmærksom, og så er hun mega nærværende. Hun giver sig 100% og er ikke bange for at sætte sig ind i nye opgaver, for at vi andre kan få en bedre forståelse omkring det. Hun har humor, altid højt humør og jeg har endnu ikke i de 6 år set hende sur eller nedtrykt. Venlig, kærlig og en varm person.

 • Laila Skovgaard Jespersen
  Laila Skovgaard Jespersen fra Sygeplejen Nord Ikast-Brande Kommune

  Laila er nomineret af sin kollega Gitte Bak, der blandt andet skriver...

  Laila Skovgaard Jespersen
  Laila Skovgaard Jespersen fra Sygeplejen Nord Ikast-Brande Kommune

  Laila er nomineret af sin kollega Gitte Bak, der blandt andet skriver: Laila er opmærksom på alle kollegaers trivsel, hun har et stort omsorgsgen, og hun er den, som altid køber blomster og små gaver til kollegaer, som har haft det særligt svært eller stået i en krævende situation på jobbet. Laila formår at samle personalegruppen. Laila er engageret hver eneste dag på arbejde, hun har uanede mængder af energi til at brede ud af sin faglige viden på en meget behagelig og ydmyg måde. Hun ser det bedste i alle og hun ser deres kvaliteter og stærke sider.

 • Sandra Jensen
  Sandra Jensen fra Tandlægerne Klostergade i Århus

  Sandra er nomineret af sin kollega Regitze Friis Hvid Løgstrup: S...

  Sandra Jensen
  Sandra Jensen fra Tandlægerne Klostergade i Århus

  Sandra er nomineret af sin kollega Regitze Friis Hvid Løgstrup: Sandra er verdens bedste menneske. Alle burde have en Sandra i sit liv. Jeg har aldrig haft en arbejdsdag med Sandra, hvor jeg ikke har grinet. Hun er også mega god til at lytte og forstå, når man er trist. Når jeg (som er receptionist) skal hjælpe en tandlæge og ikke kan finde tingene i sterilisationen er hun der med det samme til at finde det og fortælle, hvordan det bruges. Hun er max engageret i sit fag og engagerer sig i andres liv, og planlægger også altid fredagsbar, byturer og brunch med kollegaerne.

 • Preben Jørgensen
  Preben Jørgensen fra Rebild Kommune

  Preben er nomineret af sin kollega Britt Birkmose, der blandt andet s...

  Preben Jørgensen
  Preben Jørgensen fra Rebild Kommune

  Preben er nomineret af sin kollega Britt Birkmose, der blandt andet skriver: Preben har et hjerte af guld og en faglig viden, som jeg sjældent har set og oplevet. Preben er vores team’s sejl, ror og mast, da han formår at rumme alle vores forskelligheder og behov. Preben har en anerkendende tilgang til både os som kollegaer men også til de borgere, som vi arbejder med - det nærvær og tillid han udstråler er prisværdigt. Aldrig er Preben i dårligt humør. Preben er den lim, som holder vores team, leder og kollegaer sammen.

 • Sørine Vetter Jørgensen
  Sørine Vetter Jørgensen fra Novozymes

  Sørine er nomineret af sin kollega Mia Rytter Lindgaard, der blandt a...

  Sørine Vetter Jørgensen
  Sørine Vetter Jørgensen fra Novozymes

  Sørine er nomineret af sin kollega Mia Rytter Lindgaard, der blandt andet skriver Sørine er en fantastisk kollega, der er hårdt arbejdende og loyal. Hun har en positiv 'go do it' attitude, der smitter og bidrager til et positivt arbejdsmiljø. Hun er en god teamplayer, der forstår hvad det positive samarbejde kan gøre for en given proces eller opgave. Hun er typen der gerne tager dig i forsvar og hun går gerne forrest når det glæder nye udfordringer. For mig er hun en kollega jeg ser op til på mange måder, hun er en sikker støtte men også hudløs ærlig. For mig er hun den bedste kollega og hun er guld værd!

 • Louise Madsen
  Louise Madsen fra Bygma

  Louise er nomineret af sin kollega Christina Rodian, der blandt andet...

  Louise Madsen
  Louise Madsen fra Bygma

  Louise er nomineret af sin kollega Christina Rodian, der blandt andet skriver: Aldrig har jeg oplevet at have en så sød, omsorgsfuld og betænksom kollega som Louise. Jeg ved, at hvis jeg er i dårligt humør, så er hun der med et samme til at muntre mig op. Hun er altid motiverende og gør virkelig et godt stykke arbejde for, at vi alle har det godt sammen udover at have fået den bedste kollega i Louise, er vores bånd blevet så tæt, at vi kan hygge os uden for arbejdspladsen. Louises engagement er tydeligt at se. Man er ikke i tvivl om, hvis Louise er med i noget. Det er ligegyldigt, om det er stort eller småt, så udviser hun det samme engagement.

 • Jeanette Bøgum Broberg
  Jeanette Bøgum Broberg fra ABC Lavpris

  Jeanette er nomineret er sin kollega Marcus Juul Grønbæk, der blandt ...

  Jeanette Bøgum Broberg
  Jeanette Bøgum Broberg fra ABC Lavpris

  Jeanette er nomineret er sin kollega Marcus Juul Grønbæk, der blandt andet skriver. Hun sørger for, at alle har det godt, og ser hun, at en kollega er i dårligt humør, spørger hun ind til det og tager gerne en snak med vedkommende. Hun er en, man aldrig kan blive sur på, da hun altid har et smil på og spreder god energi til alle, både kunder og kollegaer. Jeg som ungarbejder er interesseret i, hvorfor hun gør som hun, og hun spørger mig. Det gør, at jeg føler, jeg bliver inkluderet i hverdagen, og har en betydning for butikken. Hun er lyttende og ikke afvisende for ens ideer og tanker.

 • Gihan Abdallah Mohammad
  Gihan Abdallah Mohammad fra SuperBrugsen

  Gihan er nomineret af sin kollega Annemette Fast Christensen, der bla...

  Gihan Abdallah Mohammad
  Gihan Abdallah Mohammad fra SuperBrugsen

  Gihan er nomineret af sin kollega Annemette Fast Christensen, der blandt andet skriver: Gihan er det mest fantastiske menneske, jeg kender! Som flygtning fra Syrien har hun formået at få et liv og en hverdag her i Danmark. Hun har lært dansk hurtigt - fordi hun har en vilje, der overgår alt. Hun har taget en uddannelse med fine karakterer - fordi hun er så viljefast. Hun møder hver dag op og spreder glæde og smil blandt alle os, der er så heldige at være hendes kolleger. Og har du en dårlig dag - så er hun der for dig 100%.Hvis nogen fortjener titlen som Danmarks bedste kollga, så er det Gihan!

 • Jesper Teichert Iskov Christensen
  Jesper Teichert Iskov Christensen fra Sønderborg Kommune

  Jesper har fået grin, glæde og rigtig kollegaskab ind i vores lille a...

  Jesper Teichert Iskov Christensen
  Jesper Teichert Iskov Christensen fra Sønderborg Kommune

  Jesper har fået grin, glæde og rigtig kollegaskab ind i vores lille afdeling. Han går aldrig i vejen for en faglig snak og bakker mig op i mine sager. Han giver god sparring og er altid frisk på en opgave. Han har en god personlighed, der kan omgås alle. Han hjælper gerne andre, uden for vores afdeling, hvis der er behov for det. Han er meget vellidt i vores organisation. Jesper tager ansvar og undersøger dybden. Han går ind til opgaver med engagement og drive.

 • Gitte Laustsen Dam
  Gitte Laustsen Dam fra Boligforeningen VIBO

  Gitte er nomineret af sin kollega Tracy Bawi Hleilang. Hun er en enes...

  Gitte Laustsen Dam
  Gitte Laustsen Dam fra Boligforeningen VIBO

  Gitte er nomineret af sin kollega Tracy Bawi Hleilang. Hun er en enestående kollega, der er fuldt ud engageret i sit arbejde og team. Hendes ansvarsfølelse, hjælpsomhed og ekspertise viser hendes dedikation til hendes job og kolleger. Hun er altid villig til at give en hånd med og deler generøst ud af sin viden og ideer, hvilket inspirerer sine kolleger til at blive bedre Gitte er en sand inspiration for os alle, og hendes urokkelige ansvarsfølelse motiverer os til at gøre vores bedste. Gitte er en der værdsætter og respekterer alle på holdet.

Spred endnu mere
god KollegaKarma

Gode kolleger gør arbejdsdagen bedre, og vi kan alle være med til at sprede god KollegaKarma. Det er faktisk ikke så svært, og selv de små ting har stor betydning. Tag fx en kop kaffe med til din kollega, når du alligevel henter en til dig selv eller husk at rose din kollegas gode arbejde.

Log ind som medlem