HK.dk logo

5 veje
til godt 

Stå sammen

Arbejdsmiljø er en fælles udfordring for arbejdspladsen, og skal altid løses i fællesskab. 

Når I står sammen, kan I gennemføre store forandringer og være med til at skabe et godt arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads.

HVAD ER ARBEJDSGIVERS ANSVAR?

Jeres arbejdsgiver har det overordnede ansvar for, at virksomheden overholder arbejdsmiljøloven, og at samarbejdet om arbejdsmiljøet fungerer. Det betyder blandt andet, at:


Arbejdsmiljøarbejdet bør være en del af den strategiske ledelse og drift i virksomheden. Arbejdsmiljø skal derfor på dagsordenen i de fora, der i forvejen diskuterer strategi, værdigrundlag, planlægning, produktion, kvalitet og økonomi – f.eks. i ledelsen, samarbejdsudvalget (SU) og MED-udvalget.

STÅ SAMMEN – BRUG JERES KANALER

Det er vigtigt, at I som kolleger involverer jer i arbejdsmiljøarbejdet. Både fordi, I samlet har en stærkere stemme over for ledelsen til at få jeres daglige udfordringer på dagsordenen, men også fordi udfordringer og problemer oftest løses bedst i fællesskab. Stå sammen, støt hinanden, og brug jeres kanaler:

  • Tag fat i jeres arbejdsmiljørepræsentant (AMR), tillidsrepræsentant (TR) og arbejdsmiljøorganisation (AMO), og inddrag evt. samarbejdsudvalget (SU).

  • Er I under 10 medarbejdere, så gå direkte til jeres leder.

  • Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte jeres lokale HK-afdeling på 7011 4545. Vi kan hjælpe jer med at få fat om problemet og give gode råd til løsninger.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk