HK.dk logo

Serviceindustri – lær af amerikanerne

Cathrine tog et semester i serviceindustri på et amerikansk universitet. Det udvidede hendes professionelle og sociale netværk og blev en milepæl for en fremtidig international karriere i hotelindustrien.

 

Cathrine Tolstrup

Uddannelse: Professionsbachelor i International Hospitality Management

Et semester på Southern New Hampshire University i USA

Hvorfor valgte du et semester i udlandet?

Et udlandsophold har været et stort ønske lige fra jeg startede på min erhvervsakademiuddannelse på Copenhagen Business Academy. Jeg søgte plads på Southern New Hampshire University i USA og blev optaget.

HK’s uddannelsesfond hjalp til at finansiere nødvendige midler i form af bøger til studiet, ekstra kurser med speciale i Hospitality og til leje af mit dorm på universitetet.

Hvorfor valgte du USA?

USA er en af verdens førende lande inden for serviceindustri, og derfor var jeg meget nysgerrig efter at opleve og udforske USA’s undervisningsmetoder i service. Forskelligheden i de to landes undervisningsmetoder har uden tvivl givet mig et større og bredere indblik i servicefaget på et internationalt plan, som vil gavne min fremtidige hotelkarriere.

Jeg havde længe gået med ønsket om at studere på engelsk. Både for at forbedre min udtale, men også min skriftlige evne. 

Har du haft udfordringer?

Efter altid at have studeret på dansk var det en udfordring for mig lige pludselig at have et fuldtidsstudie på engelsk. Det var dog uden tvivl en god måde at komme ud af sin ”comfort-zone” på. Det er i udfordringer, man lærer mest.

Hvad har det givet dig fagligt og personligt?

Mit ophold på Southern New Hampshire University har været en oplevelse for livet, som har lært mig mange ting, både personligt og fagligt. Semesteret har resulteret i, at jeg i dag har udvidet mit professionelle og sociale netværk på internationalt plan, og det vil gavne og styrke min profil i fremtiden.

Jeg stræber efter en international karriere i hotelindustrien, og derfor har mit udlandsophold i USA styrket mine fremtidige muligheder og været en fantastisk milepæl i mit uddannelsesforløb.

Hvilke råd vil du give en anden, der overvejer et udlandsophold?

Jeg vil anbefale enhver studerende at tage et udlandsophold, om det er studie eller praktik, da det er en fantastisk mulighed for at træde ud af sit vante mønster og udvikle sig både fagligt og personligt.

Galleri billede

Galleri billede

Galleri billede

 

Log ind som medlem