HK.dk logo

HK’s Frontløberuddannelse er for dig, som gerne vil gå forrest og gøre en forskel for dig selv og dine kolleger.

HK’s Frontløberuddannelse

Brænder du for at gøre en forskel for fællesskabet? Har du lyst til at skabe forandringer på din arbejdsplads? Så kom med på HK’s Frontløberuddannelse i efteråret 2023.

Det lærer du

Du vil under uddannelsen få masser af teori og værktøjer og hele tiden arbejde med det i praksis. Det vil ske i et væld af forskellige øvelser og sjove indslag. Du lærer, hvordan man kommunikerer, opbygger relationer, skaber adfærdsændringer samt styrer projekter og forandringer sikkert i havn.

Forandringsprojekt

Under uddannelsen skal du sammen med andre deltagere bruge din nye viden til at lave et projekt med udgangspunkt i noget vigtigt – noget der skaber en positiv forandring. Du kommer til at bruge lidt tid mellem modulerne på at udvikle projektet – typisk 6-10 timer samlet, afhængigt af projektet. 

På det sidste modul får du trænet din præsentationsteknik – selvfølgelig efter grundig oplæring. 
Udvalgte personer fra HK bliver inviteret til en snak og en præsentation af de forskellige forandringsprojekter.

Tidligere deltagere på HK’s Frontløberuddannelse har blandt andet arbejdet med forandringsprojekter inden for emnerne: bedre læringsmiljøer, bedre sammenhold, fremtidssikring af elevuddannelsen og mere arbejdsglæde.
 

Gæster på uddannelsen

Du vil i løbet af uddannelsen få inspiration og mulighed for dialog med folk, der er vant til at arbejde med engagement og fællesskaber.

Den sociale del

Vi vægter det sociale højt, og du forlader uddannelsen med et stærkt netværk af andre sjove og engagerede frontløbere. Medbring din kreative ja-hat og gode humør – og regn med, at dit engagement kommer til at række ud over selve undervisningen.

Praktisk info

Uddannelsen strækker sig over 3 weekender og foregår på kursusstedet Konventum i Helsingør på Sjælland. 

Det er vigtigt, at du kan deltage alle 3 weekender:
 
  • Modul 1: 15. – 17. september 2023
  • Modul 2: 27. – 29. oktober 2023
  • Modul 3: 24. – 26. november 2023

Modulerne starter kl. 18.00 fredage og slutter ca. kl. 15.00 søndage.
Vi sørger for mad og overnatning, og vi dækker dine transportomkostninger svarende til DSB’s standardpriser eller statens laveste kilometertakst ved kørsel i egen bil.

Hvem kan søge

HK’s Frontløberuddannelse er for medlemmer, der er praktiske elever – eller har været praktiske elever og færdiggjort uddannelsen inden for de seneste 2 år.

Sådan søger du

Fristen for at ansøge om at komme med på HK’s Frontløberuddannelse 2023 er udløbet. 
Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, kan du skrive hk.ungdom@hk.dk

Log ind som medlem