HK.dk logo

Hvad gør din fagforening for dig?

Sammen med ca. 240.000 andre er du medlem af Danmarks største fagforening for funktionærer. Vi er mange, og det gør os stærke – både sammen og hver for sig.  Ved at være mange, der står sammen, kan vi sikre de bedste arbejdsforhold som løn, ferie, barsel, pension via overenskomster, som sætter rammerne for forholdene på langt de fleste arbejdspladser i Danmark. Det er også fordi, vi er mange, at HK kan give dig og andre medlemmer specialiseret råd, vejledning og hjælp, når du har brug for den.

Flere end 200 kurser
HK er en fagforening for medlemmer, der arbejder i HK-fag. Som medlem har du mulighed for at deltage i masser af gratis faglige kurser og arrangementer. Hvert år afholder vi over 1.300 faglige kurser og arrangementer. Se hvad der sker inden for dit fagområde og i din afdeling på HK.DK.

Vil du hellere tage kurser hjemme hos dig selv over nettet, så findes der i alt 65 online kurser på HK.DK, du kan tage når det passer dig. Se her.


410 mio. kr. i erstatninger
I 2014 hjalp HK’s faglige og juridiske eksperter over 6.000 medlemmer, der fik problemer i forhold til deres ansættelse – fx uberettiget fyring. Tilsammen fik medlemmerne næsten 410 mio. kr. i erstatninger, godtgørelser mm. med hjælp fra HK.


Formidler og skaber nye job
70.000 medlemmer bruger HK’s Jobportal, hvor der findes job, som er særligt interessante for HK’ere. Flere end 15.000 medlemmer, har tilmeldt sig HK JobBørs, som kontakter virksomheder for at finde nye jobs til HK’ere og hjælper virksomheder med at finde de bedste kandidater til ledige job. Læs om JobBørs her.

Bliver du fyret får du hjælp inden for 24 timer, og 45% af de medlemmer, der benytter hjælpen, når ikke at blive ledige. Se mere om KvikStart her.


Billige forsikringer
For 7 ud af 10 medlemmer kan det betale sig at købe forsikringer hos Alka, som HK er medejer af. Alka skal ikke tjene penge til aktionærer – men blot sikre de billigst mulige forsikringer til kunderne. Der er i gennemsnit 3.000 kr. at spare for HK medlemmer, der flytter deres forsikringer til Alka. Læs om forsikringer her.


Bonus på indkøb
Hvert år til jul, er der mere end 40.000 HK-medlemmer, der glæder sig ekstra meget, for så får de udbetalt bonus for de indkøb, de har gjort i løbet af året via Forbrugsforeningen. Et medlemskab af foreningen giver nemlig adgang til bonus i flere end 4.600 butikker. De 40.000 medlemmer, får i gennemsnit ca. 1.000 kr. i bonus – tilsammen rel="noopener noreferrer" ca. 40 mio. kr. Læs om Forbrugsforeningen her.


Sjove oplevelser med rabat
Skal du til koncert, i teatret, på museum eller weekendophold, så er det altid rel="noopener noreferrer" en god ide at tjekke HK’s medlemstilbud. Der er gode rabatter at hente.  I 2015 var der i alt 276 forskellige rel="noopener noreferrer" medlemstilbud fordelt over hele landet. Læs mere om medlemstilbud her.

 
fremtidens talenter

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk