HK.dk logo

Hvad er HK tema?

I HK Tema stiller vi skarpt på de muligheder og udfordringer, du har, mens du uddanner dig. Lige fra tips når du er flad sidst på måneden til tricks, der får dig godt gennem dit studie og kurser, der gør dit arbejde nemmere. 

Vi er med dig – og giver dig masser af gode råd og inspiration, så du kan komme bedst muligt igennem det hele. 


Hotspot lige nu

Studiestart 2017

Så er det tid til sommerens studiestart. Vi vil gerne hjælpe dig med at få en rigtig god start på det hele. Lektierne, vennerne, din bolig og den gode hverdag som studerende.

Læs hurtigere og spar tid

Cand.mag. Mads Lønnerup giver gode råd til at blive bedre til at læse.

Styrk din koncentration med HK

Hvordan styrker du din koncentration og motivation? HK MidtVest deler i øjeblikket gode fif til en bedre studieteknik ud på uddannelsesinstitutionerne.

Onlinekurser - Bliv en it-haj helt gratis

Lige om lidt er det sommerferie. De fleste dage skal du selvfølgelig slappe af og nyde det gode vejr. Men der kommer med meget stor sandsynlighed også dage, hvor man helst holder sig inden døre. Og hvorfor ikke benytte lejligheden til lige at give it-kundskaberne en ordentlig overhaling med et gratis onlinekursus på HK.DK.

Sara vil rigtig meget, og derfor har hun masser af struktur på sin hverdag. Hendes tips til en god balance i hverdagen er at finde sin egen døgnrytme, arbejde hårdt på studiet – og holde helt fri en gang i mellem. Se hvordan i videoen fra CBS her:

Log ind som medlem