HK.dk logo

Billige bøger til studiet

Bøger til studiet er nødvendige – og de koster kassen. Du kan spare noget af SU’en ved at følge nogle af rådene her.

Køb brugte bøger

Mange studerende sælger der bøger, når de er færdige med at bruge dem. Måske her I et netværk på dit uddannelsessted, hvor der formidles salg. Ellers nogle af de her netsider. Nogle af dem viser også ny-prisen, så du kan sammenligne.

Pensum.dk

Bookcase.com

Bogbasen.dk

 

Køb på nettet

Du kan ofte finde bøgerne billigere på nettet. Om ikke andet er det nemt og hurtigt at tjekke priserne, når du kan gøre det foran skærmen. Du kan tjekke prisen på bøgerne flere steder på en gang på:

Bogpriser.dk

 

Download e-bøger

De fleste e-bøger er lidt billigere end printudgaver. Er du heldig og kan du leve med et par reklamer i bøgerne, kan du være heldig at finde gratis e-bøger: 

Hos Saxo.com

Bookboon.com


Lån bøger

Det koster 0 kr. at låne bøger på biblioteket – så billigere fås det ikke. Til gengæld kræver det virkelig god planlægning med bestillingen, hvis du skal sikre dig, at du kan låne bøgerne præcis, når du skal bruge dem. 

TJEK DIT TALENT

Hvad er du god til, og hvad vil du blive bedre til? Tjek dit talent og fortæl os om dine interesser og kompetencer. Så kan vi hjælpe dig med at stå stærkere under din uddannelse og på fremtidens arbejdsmarked.

Gå sammen om køb

Køber man mange bøger, skal man have rabat. Prøv at slå jer sammen på studiet om en større bestilling og kontakt så forlagene for at få en god pris.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk