HK.dk logo

Find balancen

Virker det uoverskueligt at skulle lægge budget, lave madplaner, købe ind, dyrke motion og se vennerne midt i en krævende uddannelse? Så mød Sara og få inspiration til at finde balancen og få tid til det meste.

Hjælp til selvhjælp

Der er jo nok at se til. Men hvis du sætter lidt struktur på din hverdag og det, der får den til at glide, kan du faktisk vinde meget tid. For når først økonomien, madlavningen, tøjvasken og alt det andet er sat i system, skal du ikke bruge så meget krudt på det – du skal bare gøre det. Du slipper for, at det bliver ved med at støje inde i hovedet, og du behøver ikke tænke samme tanke hver dag, uge eller måned. Du skal ikke forholde dig til og overveje alt muligt hele tiden. Samvittighedsaben, som du har haft siddende på skulderen, er sparket til hjørne. Du har jo styr på det. Og du har overskud til noget, der er meget sjovere. 

”Min kæreste vil jo også gerne se mig”

Vi har talt med Sara, der arbejder, går på CBS og vil rigtig meget – selvom hun også kun har 24 timer i døgnet. Derfor har hun været nødt til at skabe masser af struktur i sin hverdag. F.eks. bruger hun et øjeblik hver søndag på at skabe overblik over den uge, der kommer. Mød hende i videoen og få tips til at finde balance i hverdagen, så hun når det hele. Også hele fridage.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk