HK.dk logo

Onlinekurser - Bliv en it-haj helt gratis

Vil du gerne være en it-haj – så kan du blive det lige når det passer dig og helt gratis. Som medlem af HK kan du tage gratis onlinekurser på HK.DK.

Vil du gerne udvikle dine kompetencer, men synes det er svært at finde tid til det - så er onlinekurser måske noget for dig.

Grundlæggende IT
Er du hurtigst på tastaturet, helt hjemme i virushåndtering eller altid den, der hjælper de andre med deres officeprogrammer? Ellers bliver du det her.  HK har en hel stribe onlinekurser, der hurtigt kan gøre din dag lettere, hurtigere og mere effektiv:  
Find kurser i: Blindskrift, Word 2010, Word 2007, Powerpoint 2010, Powerpoint 2007, Excell 2010, Excell 2007, Outlook 2010, Outlook 2007.

Avanceret IT 
Er du allerede haj til Word og Excel, men gerne lige vil kunne det ekstra, så tag de avancerede it-kurser. Så ved du, hvad styresystemerne kan, hvad der er nyt i officepakken og være med i snakken om virksomhedsøkonomi.

Interesserer du dig for økonomi – fx bogføring, fakturering og regnskab er der et kursus i virksomhedsøkonomi, hvor du får gennemgået de grundlæggende principper og arbejdsgange.  

Find kurser i: Windows 7, Windows Vista, Office 2010, Office 2007, Virksomhedsøkonomi, Microsoft Dynamics C5, Word 2010, Word 2007, Excell 2010, Excell 2007, Access 2007.

Freeware – gratis programmer   
Er du også træt af dyre licenser og årlige udgifter til IT programmer? Google har lavet flere programmer, som du gratis kan benytte. Ud over at være gratis, kan du også tilgå dine dokumenter via Internettet. Så der er masser af grunde til at lære de gratis programmer at kende.  

Hvis du allerhelst vil have et program, der ligger på din egen computer, så er der også et gratis alternativ til det. Open Office er en gratis Officepakke.  

Find kurser i: Google docs – tekstbehandling, Google docs – regneark, Google docs – powerpoint, Open Office.

Præsentation og grafiske værktøjer  
En god præsentation kan gøre rigtig stor forskel på, om du når igennem med dine budskaber og får solgt dit arbejde bedst muligt. Lær at udnytte alle mulighederne i Powerpoint.  

Der er også kurser i de lidt mere avancerede Adobe programmer Photoshop og Indesign.  

Find kurser i: Powerpoint 2010, Powerpoint 2007, Indesign CS6, Photoshop CS6, Googles præsentationsprogram.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk