Ring til HK's fagforening

Når du har spørgsmål til ansættelsesvilkår, kontingent, medlemskab samt samtaler i Job og vejledning

7011 4545

Søndag Lukket
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag 8.00-17.00
Fredag 8.00-16.00

Skal vi ringe dig op?

Bestil et opkald, så ringer vi til dig i det ønskede tidsrum

Bestil opkald

Ring til HK's a-kasse

Når du har spørgsmål til dagpenge, feriedagpenge, efterløn, jobsøgning i EØS og selvstændig virksomhed

7010 6789

Søndag Lukket
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag 8.00-17.00
Fredag 8.00-16.00

Skal vi ringe dig op?

Bestil et opkald, så ringer vi til dig i det ønskede tidsrum

Bestil opkald

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden ring: 4437 1563 - åben: 6.00-24.00

HK.dk logo

Guide til dig på en ungdomsuddannelse

Vi står 100 % på din side – fra du starter på din ungdomsuddannelse, til du er klar til at læse videre eller få et job. Find vej til hjælp her på siden – eller tag fat i os på 7011 4545. Vi glæder os til at guide dig videre! 

Skolestart

Bliv medlem af HK fra 0 kr.

Allerede på din ungdomsuddannelse kan du hente masser af fordele i HK – helt gratis. Brug løs af vores kurser og workshops i alt fra videoproduktion til eksamensteknik – og mød en masse nye mennesker. Har du brug for friske øjne på dit studievalg og fremtidsjob, lytter vi og giver dig overblik over dine uddannelses- og jobmuligheder. Så meld dig ind med det samme – det koster 0 kr. 

Bliv medlem

Få ekstra fordele

Du kan få endnu mere ud af HK, mens du går i skole og måske har et fritidsjob. Et fuldt medlemskab koster med studierabat 95 kr. om måneden og giver dig flere fordele. Får du problemer på dit fritidsjob, hjælper vi dig både fagligt og juridisk, hvis du har brug for det. Vi kender reglerne og hjælper hvert år tusindvis af unge i supermarkeder, butikker, kiosker og mange andre steder – fx i uenigheder om arbejdstid, pauser, løn eller feriepenge. Har du haft et fuldt medlemskab i et år, kan du beholde studierabatprisen på 95 kr. om måneden i op til et år, selvom du ikke fortsætter direkte på en uddannelse eller bliver elev/trainee.

Bliv medlem for 95 kr./md.

MENS DU GÅR I SKOLE

Har du fritidsjob?

Arbejder du i supermarked, kiosk, butik, på kontor eller tankstation i fritiden? Så hører du til i HK. Spørg os til råds om din løn, K. din kontrakt og alle dine andre rettigheder, så du bliver behandlet fair. Får du problemer, er vi klar til at hjælpe dig. Du skal have det godt, når du er på dit job. Læs mere her og kontakt os, hvis du har brug for hjælp.

Alt om fritidsjob

Tag et break fra klasselokalet

Få et forspring til eksamen og de gode fritidsjobs. Gå på opdagelse i vores katalog af gratis workshops, arrangementer og kurser – også online. Vi træder ud af boksen, så du får de skills, der ikke er på skoleskemaet – men er supersjove og nyttige. Fx videoproduktion, Wordpress, præsentationsteknik, Excel og grafisk facilitering. Tag afsted nogle stykker – eller kom bare selv, og mød en masse nye mennesker.

Find kursus

Få besøg af os

Hvad har jeg ret til på mit fritidsjob? Hvad kan jeg bruge en fagforening til? Hvordan fungerer det danske arbejdsmarked? Få besøg af os til en workshop, hvor vi bruger jeres erfaringer og får nye vinkler på job og samfund. Hvert år besøger vi masser af handels-, erhvervsskoler og gymnasier – og vi kan også komme ud til jer. Besøget planlægger vi sammen – så hvis I vil have inspiration og hjælp i elevrådet, gode råd til studielivet eller vide mere om jeres rettigheder i fritidsjobbet, så skriv til os.

Snart færdig

 

Når du vil læse videre

Er du klar til at læse videre på fx professionshøjskolen, erhvervsakademiet eller universitetet? Vil du være markedsføringsøkonom, datamatiker, multimediedesigner, laborant eller en af de mange andre uddannelser inden for HK’s område? Så har HK masser af gode råd og inspiration, så du får den bedste studietid. På vores portal HK.DK/jobspot finder du et hav af fede studiejobs og praktikpladser. Har du spørgsmål om din løn og andre rettigheder på studiejobbet, er vi klar til at hjælpe dig.

Start her

Når du vil være elev/trainee

Har du glædet dig til at komme ud på arbejdsmarkedet og få en elevplads? Så kan vi hjælpe dig med masser af gode råd, inspiration og vejledning. Vi kan tjekke din uddannelsesaftale, uddannelsesplan og kontrakt, så du er sikret ordentlig løn og arbejdsforhold og lærer de rigtige ting i din elevtid. Brug frit af vores gratis kurser i din elevtid – fx vores populære kursus i at skrive fagprøve. 

Start her

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk