HK Danmark Kongres 2021

Velkommen til HK Danmarks kongres i København 28. til 30. oktober 2021. Her på siden finder du alle relevante materialer, den skriftlige beretning og meget mere.

Dagsorden og tidsplan

Alt det praktiske du har brug for at vide til kongressen. Se hvornår der er middag og tidsplan samt dagsordenen for selve kongressen.

Praktiske oplysninger

Her finder du mange af de praktiske detaljer, det er rart at have styr på, inden du ankommer til kongressen i København.

TEMA

Temaet for HK Danmarks kongres 2021 er ’Fremtidens HK – et fællesskab for flere’. Det handler om, at vi skal være flere medlemmer, vi skal være flere aktive medlemmer, og vi skal være flere, som kommer med forskellige uddannelsesbaggrunde.

Beretning og regnskab

Den skriftlige beretning har fokus på alt det, der er sket siden sidste kongres. Og under punktet Regnskab kan du blive klogere på, hvordan HK Danmarks økonomi har set ud i kongresperioden.

Love, forslag & Målprogram

På kongressen skal HK Danmarks love opdateres. Du kan se både de mange forslag til ændringer af forbundssektorens love, de almindelige forslag samt forslaget til HK Danmarks målprogram for 2017-2021 her.