Kort og godt om kongressen

Kongressen finder sted på Hotel Nyborg Strand den 26. til 28. januar 2020. På kongressen skal HK Kommunal vælge ny formand og desuden behandle en række lovforslag og almindelige forslag. Er du delegeret til kongressen, vil du modtage al praktisk information på mail.  Hvis du ikke skal med - men gerne vil følge med alligevel - så streamer vi hele kongressen via Youtube. Tjek ovenfor.

dagsorden, tidsplan og forretningsorden

Alt det praktiske du har brug for at vide til kongressen. Se hvornår der er middage, forslaget til forretningsorden og tidsplan samt dagsordenen for selve kongressen.

beretning, regnskab og budget

Den skriftlige beretning har fokus på alt det, der er sket siden sidste kongres i 2016. Og under punktet Regnskab og Budget kan du blive klogere på, hvordan HK Kommunals økonomi har set ud i kongresperioden.

Praktisk info og lidt om temaet

Kongressens tema handler om, hvordan vi kan sikre attraktive arbejdspladser til HK’ere i alle faser af arbejdslivet – bl.a. nyuddannede, børnefamilier, den erfarne gruppe og seniorerne. Hvis du vil vide mere om alt det praktiske, så skal du over på vores kongresplatform for deltagere. 

Love, forslag og målprogram

På kongressen skal en række forslag til lovændringer behandles. Du kan også finde de almindelige forslag samt forslaget til HK Kommunals målprogram for 2020-2024 her.