Det trækker ud med at nå til enighed om løn- og arbejdsvilkår for over 150.000 ansatte, der er omfattet af Landsoverenskomsten for Butik. Overenskomsten omfatter over 150.000 butiksansatte. 

”Det er nogle vanskelige forhandlinger, og der er stadig væsentlige elementer, der skal løses,” siger Per Tønnesen, formand for HK Handel.

Parterne har derfor afbrudt forhandlingerne søndag aften og vil bruge de næste par dage til at analysere mulighederne for at nå et resultat.

”Vi forventer stadig at nå et godt resultat, men lige nu går det utrolig langsomt. Selv en snegl er et hurtigt dyr på savannen, hvor vi befinder os nu,” siger Per Tønnesen.


Dine rettigheder bliver forhandlet nu

HK Handel forhandler i øjeblikket din overenskomst med arbejdsgiverne. Overenskomsten dækker bl.a. løn, pauser, tillæg, børns sygedage, pension, feriefridage, fritvalgskonto og meget andet, der har stor betydning for dit arbejdsliv. 

Hvis du vil have indflydelse, er det vigtigt, du stemmer om resultatet, når afstemningen går i gang. Du kan følge med i forhandlingerne i dit nyhedsbrev, på facebook og på OK20-siden.