HK.dk logo

Anvendelse af cookies

Dette website udbydes af: 

HK Danmark
Weidekampsgade 8 
Postboks 0470 
0900 København C
Telefon: 7011 4545
Email: hk@hk.dk

Når du klikker dig ind på websitet indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. 

Vi indsamler oplysninger på to forskellige måder. Enten via cookies, eller når du selv indtaster data på vores hjemmeside. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger. HK Danmark forpligtiger sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata. 

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser. Den genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det bl.a. muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus. 
 
I hvor lang tid opbevares cookies? 
De cookies, der er lagt i din browser fra vores websites, vil normalt blive opbevaret i højst 10 år fra sidste gang du var inde på et af vores websites. Hver gang du genbesøger et af vores websites, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i 10 år fra dit seneste besøg på et af vores websites. 
 
Hvordan undgår jeg cookies? 
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. 
Du kan også altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter "cookies" eller denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/


Hvad bruges cookies til HK.DK? 

Hjemmesiden sætter nødvendige cookies, der aktivere grundlæggende funktioner såsom at du kan indsende formularer, for at give dig kortere svartider, og for at huske at du er den samme bruger, når du klikker rundt på hjemmesiden.

Hjemmesiden sætter præference-cookies, der husker dit foretrukne sprog og husker, hvad du godt kan lide, når du ser videoer.

Statistisk-cookies hjælper os og vores samarbejdspartnere med at forstå, hvordan de besøgende bruger hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing-cookies bruges til at indsamle information om brugerne på tværs af websites. På HK.DK sender marketing cookies data til Adform, Userreport, Survicate, Doubleclick, Facebook og YouTube. 
Adforms cookies benyttes af HK og samarbejdspartnere til at kommunikere på en relevant og værdiskabende måde for det enkelte forbundsmedlem. Data fra Marketing cookies kan blive brugt til at vise målrettede annoncer til brugeren, når brugeren besøger andre hjemmesider.


Oversigt over cookies 

Du kan se en oversigt over alle cookies på HK.DK her. Oversigten opdateres hver måned. 

Privatlivspolitik

Følgende privatlivspolitik gælder for brugen af HK.DK og undersider.


Private oplysninger 

Personlige data, der knytter sig til login på Mit HK, bliver behandlet fortroligt. Ved mistanke om misbrug, chikane, kriminelle aktiviteter og lignende vil HK imidlertid kunne videregive oplysningerne til politiet. De oplysninger, du har afgivet om dig selv – for eksempel dit navn, din adresse eller dit telefonnummer – beskyttes i overensstemmelse med persondataloven. Alle anbefalinger fra Datatilsynet og FDIM følges nøje. 


Informationsdeling

HK videregiver kun dine oplysninger til samarbejdspartnere i tilfælde, hvor det er nødvendigt for at kunne levere relevante produkter eller oplysninger. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil (fx via din accept af cookies). Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser. 


Kontakt vedr. personoplysninger 

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig på Mit HK, skal du rette henvendelse på hk@hk.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 


Beskyttelse af personoplysninger 

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter hos NNIT, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. 


Nyhedsbreve, konkurrencer og særlige tilbud 

Ud over regelmæssige nyhedsbreve har vi fra tid til anden konkurrencer eller særlige tilbud på HK.DK, og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn og e-mail adresse. Hvis denne information deles med andre virksomheder, vil dette klart fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Det kan være en forudsætning for deltagelse, at du accepterer, at HK eller andre må kontakte dig efterfølgende. Dette vil tydeligt fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Deltagelse i konkurrencer og særlige tilbud er altid frivillig. 

Brug for HK?

Skriv til os

Brug formularen her, så får du hurtigt svar.

SKRIV TIL OS

Følg os på Facebook

Få tips til dit arbejdsmiljø, viden om arbejdsmarkedet, karriereudvikling samt kontante medlemsfordele

Følg os

Ring til os

Vi er ved telefonerne mandag til torsdag kl. 8-17. Fredag kl. 8-16.

HK's fagforening: 7011 4545

HK's a-kasse: 7010 6789

Ved tekniske problemer på hjemmesiden, ring til 4437 1563. Åbent 6-24.

Mit HK

Mit HK er din personlige side, hvor du kan fx kan se dine medlemsfordele, kurser og overenskomst.

Log på Mit HK

Brug for HK?

Skriv til os

Brug formularen her, så får du hurtigt svar.

SKRIV TIL OS

Følg os på Facebook

Få tips til dit arbejdsmiljø, viden om arbejdsmarkedet, karriereudvikling samt kontante medlemsfordele

Følg os

Ring til os

Vi er ved telefonerne mandag til torsdag kl. 8-17. Fredag kl. 8-16.

HK's fagforening: 7011 4545

HK's a-kasse: 7010 6789

Ved tekniske problemer på hjemmesiden, ring til 4437 1563. Åbent 6-24.

Mit HK

Mit HK er din personlige side, hvor du kan fx kan se dine medlemsfordele, kurser og overenskomst.

Log på Mit HK

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.



OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Har du glemt din adgangskode?

Få tilsendt en ny kode på sms eller email.

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk