HK.dk logo

OK-mærket fagforening

Det kan være svært at gennemskue, hvad forskellige fagforeninger kan tilbyde dig. Vælger du HK, får du en moderne fagforening med over 120 års erfaring. HK er også en af de fagforeninger, som har det grønne OK-mærke. Det betyder, at du er med i en fagforening, der kan forhandle dine arbejdsforhold. 

OK-mærket er din garanti

Det er ikke den danske lovgivning, der giver dig fuld løn under barsel, 6. ferieuge, ret til uddannelse eller mindsteløn. Det er overenskomsterne og OK-fagforeningernes hårde arbejde. Og derfor bør du gå efter de fagforeninger, der har det grønne OK-mærke. De kan forhandle aftaler om arbejdsforhold via overenskomster. Af samme grund koster OK-fagforeninger lidt mere – for at kunne give dig det allerbedste.

Når du har HK i ryggen

HK har mere end 120 års erfaring med at forhandle dine rettigheder inden for dit fag. Og det er noget, der gør en forskel – og kommer dig til gode. Det hjælper også, at vi har ca 215.000 medlemmer, for vi er rigtig svære at overhøre. Sammen bliver vi hørt, og sammen er du meget stærkere.

Dig og fællesskabet

I HK støtter vi dig i at skabe en karriere for sig selv fuld af fremdrift og succes på et arbejdsmarked i hastig og evig forandring. Hvis det er det du vil selvfølgelig. For HK er ikke kun til for at sikre dine rettigheder og vilkår, men også for at udvikle dig. Vi tror nemlig et fællesskab, der er fuld af stærke individer. Dig?

Mere om at være OK

Hver dag, uge og år har du glæde af en lang række rettigheder i dit arbejdsliv. Men hvilke er vedtaget ved lov – og hvilke er sikret gennem overenskomsten?

 

Log ind som medlem