Login med NemID på Mit HK virker ikke

Adgangen med NemID til Mit HK har en teknisk fejl. Du kan derfor kun logge ind med adgangskode, indtil problemet er løst. Vi beklager ulejligheden.

HK.dk logo

Det er vigtigt, at du er ok

Det kan være svært at gennemskue, hvad forskellige fagforeninger kan tilbyde dig. Vælger du HK, får du en moderne fagforening med over 100 års erfaring. HK er også en af de fagforeninger, som har det grønne OK-mærke. Det betyder, at du er med i en fagforening, der kan forhandle dine arbejdsforhold. 

OK-Mærket er din garanti

Det er ikke den danske lovgivning, der giver dig fuld løn under barsel, 6. ferieuge, ret til uddannelse eller mindsteløn. Det er overenskomsterne og OK-fagforeningernes hårde arbejde. Og derfor bør du gå efter de fagforeninger, der har det grønne OK-mærke. De kan forhandle aftaler om arbejdsforhold via overenskomster. Det kan de billigste fagforeninger ikke. Af samme grund koster OK-fagforeninger lidt mere – for at kunne give dig det allerbedste.

Når du har HK i ryggen

HK har mere end 100 år erfaring med at forhandle dine rettigheder inden for dit fag. Og det er noget, der gør en forskel – og kommer dig til gode. Det hjælper også, at vi har over 275.000 medlemmer, for vi er rigtig svære at overhøre. Sammen bliver vi hørt, og sammen er du meget stærkere.

Dig og fællesskabet

I HK støtter vi dig i at skabe en karriere for sig selv fuld af fremdrift og succes på et arbejdsmarked i hastig og evig forandring. Hvis det er det du vil selvfølgelig. For HK er ikke kun til for at sikre dine rettigheder og vilkår, men også for at udvikle dig. Vi tror nemlig et fællesskab, der er fuld af stærke individer. Dig?

Mere om at være OK

Hver dag, uge og år har du glæde af en lang række rettigheder i dit arbejdsliv. Men hvilke er vedtaget ved lov – og hvilke er sikret gennem overenskomsten?

 

HVAD SYNES UDLANDET?

Vi har været verden rundt for at spørge, hvad de synes om det, vi har forhandlet til dig.

Barsel ingen selvfølge

Vi har spurgt amerikanerne, hvad de mener om løn under barsel. De er mildest talt overraskede

For godt til at være sandt?

Løn under sygdom er ingen selvfølge. Vi har spurgt Litauerne, om de syntes vi er heldige.

En rigtig god pension

I udlandet tror de 11% i pension er for godt til at være sandt. Når det er sandt, er det fordi vi har kæmpet for det.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk