HK.dk logo

Beregn dine dagpenge

Indtast din gennemsnitlige bruttoløn (inkl. 8 pct. arbejdsmarkedsbidrag) i de 12 måneder inden for de sidste 24 måneder, hvor din bruttoløn har været størst. Har du ikke modtaget løn i 12 måneder, så skriv din gennemsnitlige bruttoløn i de måneder, hvor du har modtaget løn:

Dit dagpengegrundlag

 

Som dimittend får du en fast dagpengesats

kr.

Så meget kan du modtage i dagpenge

Dagpenge pr. måned:Bemærk at beregningen er vejledende. Husk at du skal have været medlem af en a-kasse i et år inden du kan få dagpenge. Andre regler gælder i øvrigt for elever. Vil du vide mere? Så kontakt a-kasse.

Udbetaling netto

Hvis du vil regne ud hvad du får udbetalt netto, er det SKAT du skal kontakte. Men du kan også prøve at lave din egen beregning på SKATs hjemmeside.

OBS! Hvis du ændrer i din forskudsopgørelse i december måned, så tjek med os, at dine ændringer er blevet indberettet korrekt til os. Det kan du gøre ved at kontakte os et par dage efter du har ændret din forskudsopgørelse. Gælder kun for ændringer i december måned i et kalenderår.

Beregning netto udbetaling

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk