HK.dk logo

Pressekontakter hos HK 

HK Danmark er forbund for HK’s sektorer og lokale afdelinger. Forbundet svarer på overordnede faglige og politiske spørgsmål, mens de fire sektorer udtaler sig om fag og overenskomst inden for deres område. Afdelingerne kontaktes i lokale, faglige spørgsmål. Forbundet, sektorer og afdelinger har hver deres formænd og næstformænd, som udtaler sig.
'

HK Danmark

Danmarks næststørste fagforening, med offentligt og privatansatte funktionærer, administrative medarbejdere, it-medarbejdere med mere. Spørgsmål til HK’s politiske holdninger, formand eller næstformand.

Marketing

Alle henvendelser om marketing sendes til nedenstående

HK Privat

Fagforening for privatansatte funktionærer, grafiske medarbejdere, it-medarbejdere og lignende. Spørgsmål om overenskomster, arbejdsforhold, cases og politiske spørgsmål vedr. det private arbejdsmarked.

Kathrine Kellermann

Pressekonsulent

HK KOMMUNAL

Fagforening for administrative medarbejdere i kommuner og regioner. Spørgsmål om overenskomster, arbejdsforhold, cases og politiske spørgsmål vedr. kommunale og regionale arbejdspladser.

Jens Laursen

Pressemedarbejder

HK HANDEL

Fagforening for medlemmer, der arbejder i butik, på kontor eller lager i handelsbranchen. Spørgsmål om overenskomster, arbejdsforhold, cases og politiske spørgsmål vedr. detailbranchen.

Pressetelefon

Mille Redanz

Presse- og kommunikationsmedarbejder

Jacqueline Rodriques

Pressemedarbejder

HK Stat

Fagforening for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere i staten. Spørgsmål om overenskomster, arbejdsforhold, cases og politiske spørgsmål vedr. statslige arbejdspladser.

Tom Gotfred

Kommunikationschef

HK AFDELINGER

HK består af 7 lokale afdelinger og Trafik og Jernbane, der alle har egne sekretariater. Spørgsmål om lokale forhold, cases eller lokalpolitik.

Dennis Alex Jørgensen

Formand HK Trafik & Jernbane

Helle Raskgaard

Presse- og Kommunikationsansvarlig for HK Østjylland

Michael Levisen Nielsen

Faglig konsulent

Hanne Vammen

Kommunikationskonsulent HK Midtvest

Ditte Lunde

Presse- og kommunikationskonsulent, HK Sjælland

Anne Marie Bay

Fællesformand, HK Midt

Susanne Thorsen

Kommunikationkonsulent HK Sydjylland

Torsten Raagaard

Journalist HK Hovedstaden

HK UNGDOM

Organiserer HK’s arbejde med  handelsskoleelever, gymnasieelever, elever i praktisk uddannelse og fritidsjobbere. Spørgsmål om elevforhold, fritidsjob og ungdomsarbejdet.

Trine Thomhav

Jobpatruljekonsulent & Ungdomssekretær

Pressemeddelelser og materialer

I vores pressearkiv har vi samlet alle pressemeddelelser fra HK. Du finder også fotos af HK's politikere, bygninger og HK's mange logoer

Fakta om hk

Medlemstal, økonomi, love og vedtægter samt politisk ledelse. Du finder det hele i vores sektion: Fakta om HK.

Log ind som medlem